Zoeken
Delaatsteminuut Logo


Djoser groepsreizen


Wil je op vakantie maar niet alleen? Je wil die verre rondreis maken maar vindt geen reismaatje om je te vergezellen? Dan kan Djoser oplossing bieden. Meer dan 35 jaar geleden begon reisorganisatie Djoser met het aanbieden van vakanties in Egypte, en later over heel de wereld. ontdek het aanbod waarom kiezen voor djoser?


  •  ✅ kwalitatieve groepsreizen 
  •  ✅ unieke accommodaties
  •  ✅ focus op natuur & cultuur 
  •  ✅ actief in 5 continenten

populaire bestemmingen:

groepsreizen met veel vrijheid


Veel mensen schrikken wat terug als we het hebben over groepsreizen. Moet je dan niet alles doen wat de groep ook doet? Een terechte vrees, maar daar hebben ze bij Djoser antwoord op gevonden. Zo zijn de vele excursies van de reis niet inbegrepen in de prijs. Dit laat de reizigers toe om zelf te bepalen of een bepaalde uitstap of activiteit de moeite loont. 


Zo kan je dus makkelijk mee met de groep, maar evengoed zelf iets op eigen houtje ondernemen. Hetzelfde geldt voor de maaltijden, waar de ene verkiest om in een lokaal restaurantje te eten, terwijl de ander het houdt bij een Westerse maaltijd.

 

Djoser reizen geeft de reiziger veel individuele vrijheid, maar is ook een expert op het vlak van uitstippelen van reisroutes. Ondertussen bestaat hun aanbod uit ruim honderd bestemmingen. Daarbij horen goed geregeld vervoer en uitstekende.  op reis met Djoser 


groepsreizen djoser

nieuwe aanbiedingen:


unieke verblijven en vervoer


Reizen met deze organisatie is een ontspannende manier van onderweg zijn. Djoser regelt alle vervoer zelf en trekt vaak met een eigen bus door het land van de bestemming. Zo reis je in alle comfort. Uiteraard worden de unieke reiservaringen hierbij niet uit het oog verloren. Zo wordt er ook gereisd met een tuk-tuk in Thailand of met de hondenslede in Lapland. De Nederlandstalige reisbegeleiding die de groep vergezelt zorgt ervoor dat dit allemaal erg vlot verloopt.

 

Een groot deel van je vakantie  verblijf je in accommodaties. Net daarom gaan ze bij Djoser reizen op zoek naar verblijven die iets toevoegen aan de reis. Van een tour doorheen Noord Amerika tot paleizen in India of de Afrikaanse lodges tijdens een safari. Alles wordt uitgevoerd met de focus op duurzaamheid. Met andere woorden, je reist op een manier waarbij de lokale bevolking er ook baat bij heeft. Niet alleen door lokale activiteiten en accommodaties, maar ook door onder meer UNICEF te steunen en de CO2 uitstoot te compenseren.


wandel & fietsreizen


Met meer dan honderd bestemmingen over de hele wereld spreekt het aanbod van Djoser een grote groep reizigers aan. Van een fietsvakantie op Mallorca of wandelvakantie in Polen tot een rondreis in Brazilië. Reisorganisatie Djoser biedt zowel reizen aan dichtbij huis, binnen Europa, als in een ver continent zoals Zuid Amerika waar je wordt ondergedompeld in een andere cultuur. 


Ook de manier waarop wordt gereisd, kan verschillen. Het grootste deel omvat de rondreizen, maar er zijn ook wandel- en fietsvakanties zoals een fietsreis in Italië of Australië. Deze laten je toe om een bestemming op een andere manier te ontdekken waarbij je dichter bij de natuur komt te staan. Zo is wandelend doorheen de ruige wildernis van Nieuw Zeeland in Oceanië nog iets helemaal anders dan een groepsreis langs de Golden Circle of rondreis door Noord en Midden Amerika. In sommige reizen staat het spotten van wildlife dan weer centraal, zoals de reis naar Kenia of de wandelvakantie in Finland.

 

Djoser is actief op vijf verschillende continenten en meer dan 30 landen waarbij de focus ligt op cultuur en natuur . Iedere rondreis wordt altijd met de nodige expertise uitgestippeld en uitgevoerd. Zo ontdek je het beste van ieder land!

 

de doelgroep van djoser


Djoser reizen is er voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie en beschikt over een avontuurlijke ingesteldheid. De groepen bestaan uit minstens 8 reizigers en een maximum van 20 of 22 deelnemers. 


Relatief kleine groepen dus waarbij je de voordelen hebt van in groep reizen (geen toeslagen voor individuele reizigers), maar tegelijk veel inspraak hebt op het doen en laten van de groep. Om deel te nemen aan een reis moet je minstens 18 jaar oud zijn, maar de praktijk leert dat de gemiddelde leeftijd tussen de 35 en 55 jaar ligt. 


Ook gezinnen met kinderen kunnen mee met Djoser. 

 

Ben je avontuurlijk aangelegd en zoek je een vakantie waar je ervaringen kunt delen met gelijkgezinden? Neem een kijkje op de website Djoser.be


Tip: schrijf je in op de nieuwsbrief van Djoser en blijf automatisch via mail op de hoogte van nieuwe bestemmingen last minute deals


laatste blogartikels: