Reis met een groep gelijkgezinden 

Dat is net het leuke aan de groepsreizen van Joker. Iedereen heeft voor een groot stuk dezelfde verwachtingen, want je hebt immers dezelfde reis geboekt. De reisorganisatie Joker organiseert drie verschillende types groepsreizen. Groepsreizen GO - 26 gericht op jongeren, groepsreizen voor iedereen en Comfort Editions

Zo heb je zelf voor een deel in de hand of je met leeftijdsgenoten wil reizen of liever niet te veel comfort opgeeft tijdens de avontuurlijke reizen. De groepsreis formule is niet alleen ideaal om met ervaren begeleiding op reis te gaan, maar het is ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het leuke is dat je al zeker één gemeenschappelijke interesse hebt: de wereld verkennen.  

JOKER GROEPSREIZEN

Wereldwijde bestemmingen 

Het aanbod aan bestemmingen is onbeperkt. Wil je exotische oorden verkennen in Latijns-Amerika, Azië of Afrika of het toch eerder dicht bij huis houden met een groepsreis in Europa? Het kan allemaal met Joker. In totaal zijn er maar liefst zo’n 100 bestemmingen waaruit je kan kiezen. De reizen zijn ook erg verschillend wat manier van reizen betreft. Kies je eerder voor een avontuurlijke safari of trekking, of toch maar een culturele stedenreis

Duurzaamheid staat centraal 

Wie reist heeft vaak een impact op het milieu. Toch probeert Joker er werk van te maken om zijn reizen duurzaam aan te bieden. Zo gaan alle groepsreizen door in kleine groepen tot maximaal 13 personen. Hierdoor kunnen ze gebruik maken van het openbaar vervoer, lokale restaurants, logementen bij locals en lokale aanbieders van activiteiten. Daarnaast moedigen ze reizigers aan om hun CO2 uitstoot van hun vliegreis te compenseren via de organisatie BOS+.  

BEKIJK HET AANBOD

Waarom een groepsreis met Joker boeken? 

De groepsreis wordt steeds populairder. Vooroordelen zoals dat je te weinig tijd voor jezelf zou hebben, er veel oude mensen mee reizen en je gewoon achter een gids huppelt zijn inmiddels achterhaald en hebben plaats gemaakt voor de talloze voordelen. Een van de voornaamste redenen waarom iemand een groepsreis boekt is omdat dit betekent dat je de geweldige ervaringen die je zal meemaken met iemand zal delen. Tegelijkertijd ben je ook niet verplicht om alles samen te doen en heb je dus genoeg tijd voor je eigen activiteiten. 

Anderzijds zal je misschien andere inzichten ontdekken en weten te appreciëren van je medereizigers. Niet voor niets geven de meeste reizigers aan dat de groep het hoogtepunt van hun reis was. Niet zelden hou je er zelfs nieuwe vrienden aan over. Een tweede voordeel is dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Het uitstippelen van reizen vereist vrij veel research. Met het boeken van een groepsreis is alles voor je geregeld. Van de accommodaties tot de activiteiten en zelfs maaltijden. Het enige wat je nog moet doen is genieten van de ervaring. 

Een derde grote voordeel is de kostprijs van de reis. De meeste reizigers die een groepsreis boeken hebben op een bepaald moment getwijfeld tussen solo reizen of een groepsreis. Hoewel solo reizen ook zijn voordelen heeft, kan het qua reisbudget niet tippen aan een groepsreis. Tijdens een groepsreis deel je immers de kosten van transport, accommodatie en soms zelfs van activiteiten.   

ALLE GROEPSREIZEN
Abonneer je voor
automatische updates