Zoeken
Delaatsteminuut Logo

joker reizen


Wil je de wereld verkennen, maar liever niet alleen? Dan is er 
Joker. Het is niet altijd even gemakkelijk om een reisbuddy te vinden die naar dezelfde bestemming wil als jij, dezelfde activiteiten wil doen ter plaatse en dan nog het liefst allemaal een beetje in hetzelfde budget. Nee, er zijn heel wat voorwaarden die vervuld moeten worden om de perfecte reispartner te vinden. Net daarom zijn de groepsreizen van Joker ideaal voor wie graag de wijde wereld wil intrekken, maar niet alleen.

 ontdek het aanbod 

Door Dempsey | Datum donderdag 16 april 2020

reis met een groep gelijkgezinden 


Dat is net het leuke aan de groepsreizen van Joker. Iedereen heeft voor een groot stuk dezelfde verwachtingen, want je hebt immers dezelfde reis geboekt. De reisorganisatie Joker organiseert drie verschillende types groepsreizen. Groepsreizen GO - 26 gericht op jongeren, groepsreizen voor iedereen en Comfort Editions. 

Zo heb je zelf voor een deel in de hand of je met leeftijdsgenoten wil reizen of liever niet te veel comfort opgeeft tijdens de avontuurlijke reizen. De groepsreis formule is niet alleen ideaal om met ervaren begeleiding op reis te gaan, maar het is ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het leuke is dat je al zeker één gemeenschappelijke interesse hebt: de wereld verkennen.  

 Joker Groepsreizen 
reizen-in-groep-met-joker

wereldwijde bestemmingen 


Het aanbod aan bestemmingen is onbeperkt. Wil je exotische oorden verkennen in Latijns-Amerika, Azië of Afrika of het toch eerder dicht bij huis houden met een groepsreis in Europa? Het kan allemaal met Joker. In totaal zijn er maar liefst zo’n 100 bestemmingen waaruit je kan kiezen. De reizen zijn ook erg verschillend wat manier van reizen betreft. Kies je eerder voor een avontuurlijke safari of trekking, of toch maar een culturele stedenreis

duurzaamheid staat centraal bij joker 


Wie reist heeft vaak een impact op het milieu. Toch probeert Joker er werk van te maken om zijn reizen duurzaam aan te bieden. Zo gaan alle groepsreizen door in kleine groepen tot maximaal 13 personen. Hierdoor kunnen ze gebruik maken van het openbaar vervoer, lokale restaurants, logementen bij locals en lokale aanbieders van activiteiten. Daarnaast moedigen ze reizigers aan om hun CO2 uitstoot van hun vliegreis te compenseren via de organisatie BOS+.  

 bekijk het aanbod 
Joker-tanzania-kilimanjaro

waarom een groepsreis met joker boeken? 


De groepsreis wordt steeds populairder. Vooroordelen zoals dat je te weinig tijd voor jezelf zou hebben, er veel oude mensen mee reizen en je gewoon achter een gids huppelt zijn inmiddels achterhaald en hebben plaats gemaakt voor de talloze voordelen. Een van de voornaamste redenen waarom iemand een groepsreis boekt is omdat dit betekent dat je de geweldige ervaringen die je zal meemaken met iemand zal delen. Tegelijkertijd ben je ook niet verplicht om alles samen te doen en heb je dus genoeg tijd voor je eigen activiteiten. 

Anderzijds zal je misschien andere inzichten ontdekken en weten te appreciëren van je medereizigers. Niet voor niets geven de meeste reizigers aan dat de groep het hoogtepunt van hun reis was. Niet zelden hou je er zelfs nieuwe vrienden aan over. Een tweede voordeel is dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Het uitstippelen van reizen vereist vrij veel research. Met het boeken van een groepsreis is alles voor je geregeld. Van de accommodaties tot de activiteiten en zelfs maaltijden. Het enige wat je nog moet doen is genieten van de ervaring. 

Een derde grote voordeel is de kostprijs van de reis. De meeste reizigers die een groepsreis boeken hebben op een bepaald moment getwijfeld tussen solo reizen of een groepsreis. Hoewel solo reizen ook zijn voordelen heeft, kan het qua reisbudget niet tippen aan een groepsreis. Tijdens een groepsreis deel je immers de kosten van transport, accommodatie en soms zelfs van activiteiten.   

 alle groepsreizen 
ervaar-de-kracht-van-een-groep-tijdens-een-groepsreis-met-joker

andere formules van reizen 


Naast de vele groepsreizen, biedt Joker ook nog andere formules voor reizen aan. De individuele reizen zijn gericht op gezinnen en groepen vrienden die er samen op uit willen trekken. Je kiest dus zelf wanneer, naar waar en met wie je op avontuur trekt. Joker stelt een kant-en-klare rondreis samen, helemaal op maat gemaakt aan de hand van jouw voorkeuren. Of je nu kiest voor een self-drive, een roadtrip met de camper of een rondreis met tal van hoogtepunten. Het spreekt voor zich dat bestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zich uitermate lenen voor een self-drive.  



interessante links



https://www.joker.be     |     last minute groepsreizen     |     VakantieBlog startpagina






- laatste blogartikels -