Zoeken
Delaatsteminuut Logo

Last minute naar Kaapverdië met tui



Door Jerry | Datum donderdag 23 mei 2024

In de Atlantische Oceaan, ten westen van Senegal, liggen de betoverende Kaapverdische Eilanden. Je vliegt er rechtstreeks heen met TUI en TuiFly in ongeveer zes uur vanuit Zaventem. In totaal behoren er tien eilanden tot de Kaapverdische Eilanden, waarvan er twee toeristisch zijn: Boa Vista en Sal. Wij gingen met TUI een week naar Boa Vista en kwamen enthousiast terug met een koffer vol tips.

Tekst: Blogger Jerry / Foto('s): Jerry Vandyck

- advertentie -



Wie vanuit België naar de Kaapverdische Eilanden op vakantie wil, heeft qua aanbieders niet heel veel mogelijkheden. Gelukkig biedt TUI in samenwerking met RIU Hotels al enkele jaren pakketreizen aan naar deze fantastische bestemming. Zowel in de wintermaanden als de rest van het jaar vliegen ze meerdere malen per week naar Boa Vista en Sal.

Riu hotels op Boa Vista


Op Boa Vista heeft RIU drie prachtige hotels met elk hun eigenheid. Het zijn allemaal vijfsterrenhotels en bevinden zich op slechts enkele minuten rijden van de luchthaven, waardoor je snel na het landen kan inchecken en aan je welverdiende vakantie kan beginnen.

Hotel Riu Palace Boavista*****

Hotel RIU Palace Boa Vista is een luxe oase waar je kunt genieten van een all-inclusive verblijf. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de oceaan, een groot zwembad en diverse restaurants waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Het is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met een vleugje luxe.

Hotel Riu Karamboa*****

Wij verbleven in Hotel RIU Karamboa en waren zeer tevreden over de faciliteiten en de service. Dit adults-only hotel heeft 950 kamers en ligt langs het fijne zandstrand. Je verblijft hier op basis van een 24-uurs all-inclusive formule. Het hotel heeft overdag een uitgebreid animatieprogramma. Je kunt deelnemen aan diverse sportactiviteiten of je amuseren in Splash World, het leuke waterpark van het hotel.

Hotel Riu Touareg*****

Hotel RIU Touareg biedt een unieke ervaring met zijn indrukwekkende architectuur en uitgebreide faciliteiten. Het hotel ligt aan een prachtig strand en biedt een scala aan activiteiten, van watersporten tot ontspannende spabehandelingen. Het is de ideale bestemming voor zowel gezinnen als koppels die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie.



last minute Kaapverdië deals:


Wat te doen in Kaapverdië - Boa Vista


Catamaran excursie


Vaar een halve dag mee op zee en spot dolfijnen terwijl de crew zorgt voor hapjes en drankjes. Deze excursie biedt een unieke kans om de prachtige kustlijn van Boa Vista te verkennen en te genieten van de rust van de oceaan.

Quad tour (Tip!)


Trotseer hoge zandduinen en race over droge zoutvlaktes in een adembenemend decor. Deze quad tour is een spannende manier om het ruige landschap van Boa Vista te ontdekken en een adrenalinekick te krijgen.


quad rijden - last minute Kaapverdië TUI

Dagexcursie: Postcards of Boa Vista


Bezoek met de jeeps van TUI pittoreske plaatsen op Boa Vista en leer het eiland en zijn inwoners op een leuke manier beter kennen. Deze excursie biedt een diepere kijk op de cultuur en geschiedenis van het eiland. 

Je bezoekt onder meer de plaatselijke vismijn, een geiten en kippenboerderij, een uniek zeemansmuseum, een authentiek dorpje en een bijzonder scheepswrak.

Dineren in de woestijn onder een prachtige sterrenhemel


Ervaar een magische avond door te dineren in de woestijn onder een prachtige sterrenhemel. Dit is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

postcards of boa vista excursie TUI

Leuk om weten over Kaapverdië


Op de Kaapverdische Eilanden spreken ze Portugees.
Als je er niet langer dan 30 dagen verblijft als toerist, heb je geen visum nodig.
Op de Kaapverdische Eilanden betaal je met de Kaapverdische Escudo. 100 Escudo’s zijn gelijk aan ongeveer €0.91.
Het nationale gerecht is ‘chachupa’, een stoofpotje dat bestaat uit verschillende soorten bonen, mais, zoete aardappel en soms ook maniok.

Waarom kiezen voor een last minute naar Kaapverdië?


Een last-minute vakantie naar Kaapverdië biedt tal van voordelen. Allereerst zijn de kosten vaak lager, waardoor je kunt genieten van een luxe vakantie zonder je budget te overschrijden. Daarnaast biedt een last-minute reis de mogelijkheid om spontaan te zijn en te genieten van een avontuurlijke vakantie zonder lange planningsperiodes.

Met TUI kun je het hele jaar door voordelig naar Kaapverdië vliegen vanuit Zaventem (Brussel). De flexibiliteit en het gemak van een last-minute boeking maken het een aantrekkelijke optie voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Boek je last minute Kaapverdië en ontdek de schoonheid en charme van deze prachtige eilanden. Of je nu wilt ontspannen op het strand, avontuurlijke excursies wilt ondernemen of de lokale cultuur wilt ontdekken, Kaapverdië heeft voor ieder wat wils.


 bekijk het actuele aanbod  



laatste blogartikels: