Zoek je rondreis

Kies je land

Kies je vertrekdatum

Kies je Verblijfsduur

Zoek op naam

Aanbieders

Kies je prijs

resultaten

TOON VAKANTIES
Beste keuze:

Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 22 dagen; Over Mekong naar Angkor

21
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Vietnam
De hoogtepunten van Vietnam en Cambodja laten zich prima combineren in deze reis van drie weken. De koloniale wijken van Hanoi en een boottocht tussen de rotseilanden van de spectaculaire Halongbaai. De keizerlijke tombes in Hué, Chinese architectuur in Hoi An en talloze brommertjes in mondain Saigon. Diep door de Mekongdelta naar Phnom Penh en een uitgebreide verkenning van de tempels van Angkor. Over afwisseling heb je tijdens je rondreis door Vietnam en Cambodja zeker niet te klagen.


door Koning Aap Reizen

Langs highlights naar je hangmat

16
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Brazilië
Alle highlights van Brazilië maar wel op een leuke en relaxte manier: in sfeervolle pousada's en een junglelodge in de sfeer van het land. De rondreis is compact, maar heel compleet en voert je van Rio via de watervallen van Foz de Iguaçu, naar de uitgestrekte Amazone. Je sluit af met capoeira in de koloniale stad Salvador en een caipirinha onder een palmboom op het strand, een relaxte afsluiting van je Brazilië-rondreis. Niet alles is volgepland, zodat je zelf op je eigen tempo je dagen kunt invullen: Niet in een groep, maar met privégids naar de watervallen aan de Braziliaanse én Argentijnse kant, lekker slenteren langs de Copacabana, in een hangmat in een junglelodge of aan het strand, dát is het Brazilië-gevoel.


door Riksja Travel

Familiereis INDONESIË AVONTUUR - 22 dagen; Struinen door de rijstterrassen

21
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Indonesië
Dit is een Indonesië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De Gordel van Smaragd is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. Op deze Indonesië gezinsvakantie bezoek je de twee bekendste eilanden:  Java en Bali. Je maakt kennis met adembenemende rijstterrassen, groene theeplantages en parelwitte stranden. Ook kun je genieten van indrukwekkende tempels, dans en muziek, de smakelijke Indonesische keuken en vooral ook van de vriendelijke bevolking. Selamat datang!


door Koning Aap Reizen

Rondreis INDONESIË: SUMATRA, JAVA EN BALI - 29 dagen; Sawa, strand en sate kambing

28
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Indonesië
De eilanden Sumatra, Java en Bali staan op het programma van deze Indonesië rondreis. In een ontspannen reistempo zie je jungle, bergmeren, rijstvelden, theeplantages en vulkanen. Bekijk Batakhuizen, beklim de Borobudur, slaap op een vulkaan, struin over sawa's, bezoek een dansvoorstelling, snorkel tussen duizenden vissen, luier op het strand en ontmoet de vriendelijke bevolking; je ervaart al snel hoe enthousiast de Indonesiërs reageren op je komst.


door Koning Aap Reizen

Rondreis 6: Vervlogen tijden in het noorden

12
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
China
Tijdens deze 12-daagse rondreis door het noorden van China staan de historische hoogtepunten centraal. Je begint met Beijing waar je de Chinese Muur natuurlijk niet mag missen. Vervolgens reis je verder naar Datong waar een bijzonder staaltje architectuur op je wacht: de Hangende Tempel en de Yungang grotten. Daarna bezoek je Pingyao, wat op de UNESCO wereld erfgoed staat, het Terracotta-leger in Xi'an en eindig je weer in Beijing. Je reis per trein, zo zie je ook veel onderweg en het is voordelig! Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 12-daagse China cultuurreis.


door Riksja Travel