Zoek je rondreis

Kies je land

Kies je vertrekdatum

Kies je Verblijfsduur

Zoek op naam

Aanbieders

Kies je prijs

resultaten

TOON VAKANTIES
Beste keuze:

Rondreis NOORD-INDIA - 23 dagen; Prachtige exotische rijkdom

22
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
India
De oude forten en paleizen van de deelstaat Rajasthan zijn de stille getuigen van de weelde waarin de maharadja's vroeger leefden. In de wirwar van straatjes eromheen spelen zich nog altijd kleurrijke taferelen af van het ‘gewone’ volk. Bezoek de culturele hoogtepunten, maar ga ook eens lekker zitten bij een theestalletje aan de heilige rivier de Ganges. Laat het dagelijkse leven tijdens je India rondreis aan je voorbijtrekken: het echte India vind je gewoon op straat!


door Koning Aap Reizen

Rondreis 7: Eilandhoppen in Indonesië

23
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Indonesië
Eilandhoppen in Indonesië is een rondreis naar gebieden waar weinig toeristen komen. Een reis uitermate geschikt voor ervaren Indonesië reizigers die op zoek zijn naar onontdekte gebieden. Met deze rondreis combineer je een rustige start op Bali met de authentieke eilanden Flores en Lombok. Hier word je ondergedompeld in lokale gebruiken en religies, onderweg naar de enige plaats ter wereld waar je oog in oog kan staan met de bijzondere Komodo varaan. Het is dan heerlijk afsluiten met je blote voeten in parelwit zand.


door Riksja Travel

Jungle, thee en strand

16
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Maleisië
Als je langer dan twee weken de tijd hebt, dan beleef je met deze 16-daagse rondreis Maleisië naast de hoogtepunten van de westkust uit de rondreis 'A taste of Malaysia', ook de authentieke oostkust waar de mooiste bounty-eilandjes van Maleisië liggen. Onderweg regelen we een hutje aan het strand en maak je een laatste stop in een traditionele kampung, waar de warme gastvrijheid van de lokale bewoners je zal omarmen. Excursies zoals een fietstour door Penang en batik schilderen zijn al inbegrepen. Je kunt kiezen voor vervoer per (mini)bus met chauffeur en gezellig gedeeld met andere reizigers of een eigen huurauto die je alle vrijheid biedt onderweg.


door Riksja Travel

Internationale Hotelreis - ZUID-AFRIKA & SWAZILAND - 22 dagen; Wilde dieren en een spectaculaire natuur / internationale groep

21
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Zuid-Afrika
Deze unieke rondreis laat je Zuid-Afrika op een aparte manier zien. Je gaat niet enkel op zoek naar wild met de safaritruck! Begeleide wandelsafari’s in privé reservaten brengen je letterlijk een stap dichter bij de natuur en een safari afsluiten in het donker met een open voertuig is een beleving apart. Nieuw is het ontdekken van de ongerepte Wild Coast. Zelfs als je niet van strand houdt is dit niet toeristisch gebied een echte aanrader. Daarnaast wandel je in de Drakensbergen, Tsitsikamma Coastal Nationaal Park en Knysna alvorens de hoogtepunten in Kaapstad te bezoeken.


door Koning Aap Reizen

Als Maharadja door India

18
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
India
Maak kennis met kamelen, kleurrijke mensen en forten en paleizen van de woestijnprovincie Rajasthan. Het leuke is dat je slaapplaats vaak in zo'n fort of paleis te vinden is. Bezoek de Taj Mahal en neem de oostelijke route naar Varanasi, aan de heilige rivier de Ganges. Kijk, voel, ruik, proef en luister en laat je overweldigen …


door Riksja Travel