Zoeken
Delaatsteminuut Logo


Eliza was here lastminutes


'Eliza was here' zou zo een gekraste tekst kunnen zijn in de schors van een boom of op een muur. De waarheid ligt er wellicht niet ver af, want de reisorganisatie die werd opgestart in 2001 doet wat veel reisorganisaties helaas niet meer doen. Eliza was here gaat op zoek naar unieke plekjes waar de meeste toeristen niet komen. Waar het massatoerisme links gaat, gaan zijn naar rechts.  ontdek het aanbod waarom kiezen mensen voor eliza was here?


  •  ✅ kleinschalige vakantie adresjes 
  •  ✅ weg van de massa
  •  ✅ verblijven rond de Middellandse Zee 
  •  ✅ inclusief vlucht + verblijf + huurwagen

last minute aanbiedingen:


Vakanties dicht bij huis


Eliza was here richt zijn pijlen op vakanties waar je niet te lang voor moet reizen. Ze bieden vakanties aan op verschillende Europese bestemmingen. Dit omdat ze geloven dat de perfecte vakantie niet noodzakelijk op een verre tropische bestemming hoeft te zijn. Nee, de focus ligt op bestemmingen waar de grote massa niet komt, maar waar tegelijk wel heel wat indrukwekkende bezienswaardigheden en activiteiten worden aangeboden. Vakanties in Griekenland, Spanje, Portugal, Italië, Sardinië en Cyprus, maar evengoed in Nederland. Hun specialisatie ligt dus voornamelijk rondom de Middellandse Zee. Je overnacht in unieke accommodaties, uitgezocht en getest door de organisatie zelf. Vandaar de naam Eliza was here.


Bijzondere accommodaties


Bij de vakanties van Eliza was here zal je geen luxehotels of ketens aantreffen. De focus ligt om bijzondere en klein opgezette accommodaties. Hierdoor is gekozen om de concurrentie met andere reisorganisaties aan te gaan door te kiezen voor exclusieve accommodaties en niet zozeer op prijs. Het team beschikt dan ook over heel wat expertise om je een unieke en authentieke ervaring te bieden tijdens je vakantie.

 

Wat mag je dan verwachten qua accommodaties bij Eliza was here? Vaak gaat het om kleine charmante B&B´s, privévilla´s of appartementen die een charmante uitstraling hebben en een aanvulling zijn met de lokale cultuur. In heel wat gevallen hebben ze ook een eigen zwembad. Het zijn ideale overnachtingsplaatsen waar je heel wat rust, ruimte en toch comfort vindt.


Van familievakanties tot fly-and-drives


Op de website van Eliza was here vind je verschillende vakanties. Je kan het thema kiezen wat het beste bij je past. Zoek je een vakantie aan zee om met je familie te ontspannen of heb je eerder de voorkeur om te vliegen naar een bestemming en daar rond te reizen met een huurauto? Daar stopt het niet bij, want je kan ook kiezen voor huwelijksreizen, culinaire ontdekkingstochten en meer.

 

Uniek bij deze reisorganisatie is ook dat je bij eender welke vakantie waarbij je moet vliegen niet alleen een accommodatie bijboekt, maar ook het gebruik een huurauto is inbegrepen. Zo hoef je niet in een propvolle toeristische bus reizen naar je accommodatie en beschik je over veel meer mogelijkheden om zelf op ontdekking te gaan tijdens je zonvakantie. De prijzen zijn hierdoor wel wat hoger dan bij een doorsnee reisorganisatie die zonvakanties aanbiedt, maar je krijgt er natuurlijk ook heel wat meer voor terug.


Vakantie boeken bij Eliza was here


Zoek je een leuke zonvakantie voor volgende zomer of wil je tijdens de koude wintermaanden even ontsnappen aan de barre temperaturen? Het kan allemaal. Met een specialisatie in de Middellandse zee regio biedt Eliza was here verschillende soorten vakanties helemaal op maar van jouw verwachtingen. Luieren onder de zon in de tuin van je B&B, culinair genieten op een Grieks eiland of op ontdekkingstocht in de Algarve. Door het kiezen voor Eliza was here ben je verzekerd van unieke, authentieke ervaringen op verborgen plaatsen die anders alleen maar de locals kennen. Het team van Eliza was here doet er alles aan om jouw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken met accommodaties die erg bijzonder zijn. Bovendien vind je dankzij het gebruik van onze handige zoekrobot niet enkel hun beste aanbiedingen maar daarnaast geniet je bijvoorbeeld ook van alle extra voordelen zoals de geld terug van Eliza was here als het reisadvies voor jouw bestemming binnen 2 weken voor vertrek wijzigt naar negatief. 
 last minute aanbiedingen 
populaire bestemmingen:

lees ook onze blogartikels: