Privéstrand


Er was een privéstrand waar je naartoe kon via een kleine ondergrondse tunnel, wat heel praktisch was. Wat ons het meest boeide was het publiek. Dat was heel gevarieerd. Dus niet overwegend Oost –Europese of overwegend Duitse of Nederlandse toeristen, maar een mix van heel veel verschillende nationaliteiten en culturen. Er waren Irakezen, Arabieren, Turken, Nederlanders, Zweden, Polen, enz.. Dit zorgde ervoor dat er geen overheersende ‘club’ was.

De sfeer was heel aangenaam en rustig, ook omdat het hotel niet té groot was. Het hotel bevindt zich op 10 km van de stad Antalya. Je kan ’s avonds heel gemakkelijk een bus of taxi nemen naar het centrum. Antalya heeft een mooie oude binnenstad, waar het ’s avonds heel gezellig en nooit te druk is. Antalya is ook een heel veilige stad en omgeving. Maar ook shopping centra en lunaparken en enkele mooie parken met heel mooie watervallen

In de buurt kan je ook de mooie ruïnes van Perge bezoeken. In het hotel biedt men deze excursies aan. Deze zijn heel erg duur. Afbieden of er zelf heen gaan met een taxi is dus de boodschap. Wij zijn er zelf heen gereden met een taxi en dat was veel leuker omdat je dan ook zelf bepaalt waar je gaat en stopt en hoe lang je ergens blijft. Tot slot was dit een rustvakantie en dat doe je echt wel in een all – inn, zeker in een rustige all – in. 

Alle artikels van Birgit :

Last Minute naar Turkije
Birgit 15-okt.-2017
Meer blogposts ...
Abonneer je voor
automatische updates