LAST MINUTE SPANJE
BEKIJK HET AANBOD
Strandvakantie Spanje

Luieren aan het strand 

Heel wat reizigers boeken een reis naar Spanje om verzekerd te zijn van een vakantie in de zon. De Spaanse costa’s trekken jaarlijks dan ook miljoenen bezoekers naar zich toe. De Costa del Sol is de kuststreek rondom de stad Malaga. Hier vind je tal van resorts gelegen aan de zee, waardoor het een van de meest bezochte vakantiebestemmingen is. De Costa Blanca is dan wellicht weer de meest bekende kustregio. Hier vind je onder meer Benidorm en Alicante. Het staat dan ook bekend als het Californië van Europa. 

LAST MINUTES SPANJE

Al deze costa’s zijn beroemd omwille van de vele stranden waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Mag het iets actiever dan gewoon wat luieren? Dan kan je er ook waterskiën en snorkelen. Naast het strand valt er uiteraard ook heel wat te beleven. Zo kan je in de meeste steden langs de costa’s heerlijk wandelen op de promenades langs de jachthavens. Nadien kun je op een van de vele terrasjes genieten van de heerlijke tapas.

Bezoek de bruisende steden 

Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga, Granada, … aan indrukwekkende steden geen gebrek in Spanje. Een last minute Spanje kan evengoed een stedentrip of road trip betekenen. Van steden die barsten van de Spaanse cultuur en traditie tot steden die beroemd zijn om architectuur en historische monumenten, Spanje heeft een groot aantal steden die voor elk wat wils aanbieden. Liefhebbers van kunst zullen houden van Barcelona, de grootstad waar Gaudi zijn stempel heeft gedrukt. In het zonnige Andalusië vind je dan weer steden als Sevilla, waar de flamenco zijn oorsprong heeft. Of hou je eerder van de architectuur zoals de Alhambra in Granada of het Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia? Kortom aan keuze geen gebrek voor citytrips in Spanje. 

LAST MINUTES SPANJE

NUTTIGE LINKS:

Zonvakanties spanje
Vakantiehuizen in Spanje
Citytrips spanje
Ook voor last minute citytrips kan je naar Spanje
Mis geen enkele
Last Minute aanbieding