Zoeken
Delaatsteminuut Logo
klaar voor een welverdiende vakantie?
zoek

last minutes zomer 2020   


Op zoek naar een last minute? Dan zit je goed bij De Laatste Minuut. 
Op onze website
kan je eenvoudig de beste last minute reizen vinden van gekende 
touroperators zoals 
TuiSunweb of Corendon

Heb je binnenkort verlof op het werk maar nog niets gepland? 
Overweeg dan zeker een last minute naar een zonnige bestemming zoals 
Italië, Spanje of Griekenland
Momenteel zijn er héél veel last minutes voor de maanden juni, juli en augustus.  


Veel belgen kiezen er deze zomer voor om te  overnachten via Airbnb of huren een vakantiehuis.


Je vindt alle last minutes voor de zomer van 2020 makkelijk met de 
handige zoekfunctie.

NIEUW: 
Deals van de dag - elke dag 3 topdeals voor een vakantie in Europa

NIEUW: Aanbiedingen in eigen land last minute zonvakanties 
last minute Delaatsteminuut Stempel
populaire bestemmingen zomer 2020Heb je voor je volgende reis
inspiratie nodig?

Lees onze VakantieBlog 
laatste blogartikels : 

last minute citytrip


We helpen je ook op weg met het organiseren van jouw volgende citytrip. Via onze partners kunnen we je een ruime selectie hotels aanbieden in steden zowel binnen als buiten Europa. Het reserveren van een hotel neemt maar enkele ogenblikken in beslag. Sommige promoties blijven maar korte tijd beschikbaar. Daarom hebben we het super eenvoudig gemaakt om jouw hotel te vinden.


Heerlijk kuieren op de Ramblas in Barcelona en smullen van lekkere tapas, cultuur opsnuiven in Berlijn of gaan shoppen in Londen? Het kan allemaal. Je kan eenvoudig zoeken tussen de duizenden hotelkamers die elke dag worden aangeboden door de vele touroperators zoals Trivago  waarmee we samen werken.  alle hotels  

hotel last minute

rondreizen


In tegenstelling tot een pakketreis, waarbij je vlucht, transfers en hotel inbegrepen is in de prijs, staan rondreizen over het algemeen synoniem voor veel plannen en organisatie. Er zijn ook reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in rondreizen, zowel in groep als individueel.

Er blijven regelmatig nog lege plekken over, en dat zijn precies de aanbiedingen waar wij dagelijks naar zoeken. Touroperators bieden deze enkele weken voor de vertrekdatum nog aan tegen een extra gunstig tarief. Op onze website vind je rondreizen naar diverse bestemmingen. Boek vandaag nog de rondreis van je dromen. 


 +260 rondreizen 
Ontdek de rondreizen

vakantiehuisje huren


Een vorm van vakantie die helemaal bij deze tijd past, is het huren van een vakantiehuis. We hebben samenwerkingen met verschillende touroperators aanbiedingen in België, Nederland, Spanje of Italië waar je een vakantiewoning kan huren. Maar ook in veel andere Europese landen.


Door de wereldwijde pandemie worden de vakantieplannen drastisch gewijzigd dit jaar. Het vakantie aanbod naar het buitenland is redelijk beperkt en soms mits de nodige restricties. Daarom kiezen veel belgen ervoor om deze zomer hun vakantie door te brengen in eigen land. Velen zullen opteren om op een rustige locatie een vakantiewoning te huren. Er is een vrij groot aanbod maar omwille van de grote vraag is het verstandig om tijdig iets vast te leggen. 

Recent werden er samenwerkingen gestart met grote aanbieders van vakantiewoningen. Hierdoor kunnen we u vele duizenden bungalows, caravans, huurwoningen en kampeerplaatsen aanbieden tegen een scherp tarief.  last minute vakantiehuizen 
Vakantiehuisje huren

wintersport


Geen liefhebber om in de wintermaanden op het strand te liggen? Hou je er meer van om de glooiende hellingen af te dalen op ski's of snowboard? Ook voor de skifanaten zijn er last minutes. Van begin december tot eind april kan je bij ons ook terecht voor het vinden van jouw last minute skivakantie. 


We hebben promoties in populaire wintersportgebieden zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië maar ook aanbiedingen naar exclusieve bestemmingen zoals Andorra of Noord Europa. Voor de skivakanties werken we samen met grote aanbieders zoals Skikot en Chalet.be.  hoe vind je de beste deals?


Er is een goede reden waarom last minutes voor vele reizigers zo aantrekkelijk zijn: de beste deals worden tegen een aanzienlijk lager tarief aangeboden. Een goede aanbieding vinden is echter niet altijd even makkelijk. Sommige aanbiedingen lijken namelijk aantrekkelijk, maar vaak verschillen deze vrijwel niets van de standaardprijs. We doen ons best om de zoektocht zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij de samenwerking met een groot aantal touroperators die actief zijn op de Belgische markt kunnen we je het hele jaar door een zeer ruime selectie last minutes aanbieden. Soms zijn promoties die ons in de ochtend zijn toegestuurd door de reisorganisaties op het einde van de dag reeds uitverkocht. Daarom is het belangrijk dat je tijdens het zoeken naar jouw vakantie steeds klaar bent om ook effectief te gaan boeken. Want het is best mogelijk dat het hotel dat nu op onze website in de aanbieding staat straks niet meer, of tegen een ander tarief te boeken is. 
Het vinden van de beste last minutes waarbij de prijs en bestemming ideaal zijn, wordt een stuk makkelijker met volgende tips:


1. Boek jouw vakantie twee tot vijf weken op voorhand 
2. Wees zo flexibel mogelijk met de vertrekdatum, het verschil in prijs kan vaak groot zijn. Op een zaterdag vertrekken (en terugkomen) is meestal het duurst. Op een zondag vertrekken is, hoewel je het misschien niet verwacht, vaak verrassend voordelig. 
3. Overweeg  om te vertrekken vanuit verschillende vertrekplaatsen. Per luchthaven kunnen de prijzen verschillen. Zo kan 
vliegen vanuit Oostende soms voordeliger zijn dan vanuit Zaventem. veelgestelde vragen over last minute


wat is een last minute?


Een last minute is een vakantie die kort voor de vertrekdatum wordt aangeboden tegen een aangepast tarief, meestal een lager tarief dan wanneer je langer op voorhand boekt.

is een last minute voordeliger dan ver op voorhand boeken?


Meestal wel, al kan het uitzonderlijk ook zijn dat de prijs hoger ligt maar dit gebeurt maar zelden. Kortingen variëren meestal tussen 15% en 60%. Soms zijn er ook uitzonderlijke kortingen tot wel 70%.

wat zijn de voordelen van een last minute?


Het grootste voordeel is de prijs die je betaalt voor je reis. Door tot op het laatste moment te wachten kan je vaak honderden euro's besparen. 

wat zijn de nadelen van een last minute?


Doordat lastminutes vaak de laatste beschikbare kamers zijn is er een beperkte keuze qua kamertype en beschikbare bestemmingen. Toch vind je ook in dit aanbod meestal nog kwaliteitsvolle vakanties. 

wat zijn populaire last minute bestemmingen?


De meeste lastminutes zijn voor populaire vakantiebestemmingen zoals Spanje, Turkije, Egypte en Griekenland. Maar ook in eigen land of verre reizen worden vaak aan verminderd tarief aangeboden kort voor de vertrekdatum. 

zijn er altijd lastminutes?


Vroeger was het aanbod vooral beperkt tot de zomerperiode en de schoolvakanties, maar nu kan je het hele jaar door lastminutes vinden.