Zoeken
Delaatsteminuut Logo


goedkope last minutes


Zoekt u goedkope last minutes? Hier een ruim aanbod vakanties naar bestemmingen zoals Spanje of Griekenland of ga op vakantie buiten Europa naar landen als Mexico of Cuba. bekijk het aanbod - nieuwe last minutes -

last minutes spanje:

last minutes Griekenland:

zonvakanties


Dringend toe aan vakantie? Boek vandaag en vertrek naar tal van bestemmingen! Navigeer eenvoudig tussen duizenden aanbiedingen en boek een last minute naar de zon. 


vind budgetvriendelijke vakanties


Zoekt u interessante last minutes maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders waardoor het al gauw onoverzichtelijk wordt. Wij werken wij samen met verschillende aanbieders en plaatsen de topdeals in een handige zoekmachine. Kom helemaal in de vakantiestemming en ga op zoek naar de perfecte zonvakantie.


zonzekere vakanties


Een last minute in een warm land zoals Egypte, de Dominicaanse Republiek of de Canarische Eilanden? Wie wil dat nu niet? Terwijl het in België en Nederland regent geniet jij all inclusive in het zonnetje aan het strand tijdens een last minute Spanje. Bekijk nu al onze last minutes en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen. Speciaal voor u hebben we het meest interessante vakantieaanbod verzameld, dus kijk gerust rond.


in het najaar op vakantie


Het hoogseizoen in Europese bestemmingen is voorbij vanaf september. Hotels en luchtvaartmaatschappijen hebben vanaf dan meer bedden en stoelen om te vullen hetgeen druk op de prijzen zet waar je als reiziger allen maar van profiteert. Vakantie organisaties bieden ook deals aan voordat de winter begint. Als je een beetje flexibel bent qua bestemming en de mogelijkheid hebt om laat te boeken, kan je erg voordelige vakanties of vliegtickets scoren.


Het ganse jaar zit u bij ons goed voor last minute deals voor jouw gezin. Van all inclusive vakanties in Turkijke en Spanje tot een luxe last minute Griekenland op één van de vele Griekse Eilanden. 


heerlijk nazomeren 

 

Een ander voordeel waarom in het najaar op vakantie gaan aantrekkelijk is, is dat de zee in de zomer heeft gehad om onder een hete zon te bakken en dus vaak het warmst is van september tot november. Tegelijk zijn de temperaturen ook nog hoog. Hoewel het herfstweer in West Europa begin oktober al vaak zijn intrede doet, zal je op tal van bestemmingen nog kunnen genieten van heerlijke temperaturen. Vaak gaat het dan om verre reizen naar bv. Indonesië of op de Canarische Eilanden. last minute zonvakanties voordelig op vakantie


Het grote voordeel van last minutes is dat de prijzen lager zijn dan de normale prijs. Wij helpen je graag met het zoeken naar uw  ideale vakantie. We hebben een zoekmachine op onze website waar u kunt sorteren op de prijs, bestemming, aanbieder en sterren. In 1 klik tonen we je al de aanbiedingen van de belangrijkste touroperators op basis van jouw voorkeuren.


naar de zoekfilter

goedkope last minute

veelgestelde vragen over goedkope last minutes


Wat is een last minute? 


Last minutes zijn vakanties die laat worden geboekt en aan een lagere prijs worden aangeboden dan normaal gesproken het geval zou zijn, bijvoorbeeld omdat de reisorganisatie nog onverkochte hotelkamers wil vullen.

Hoe vind ik de beste  last minute deals? 


Er zijn diverse manieren om goede deals te vinden. Je kunt bijvoorbeeld de websites van reisorganisaties regelmatig in de gaten houden, je inschrijven voor nieuwsbrieven of speciale aanbiedingssites zoals deze doorzoeken. Ook kun je overwegen om last minute te boeken in het laagseizoen, wanneer de prijzen over het algemeen lager zijn.

Zijn er risico's verbonden aan het boeken van last minutes? 


Hoewel er zeker straffe deals zijn kunnen er ook nadelen zijn bij het boeken van een reis op het laatste moment. Zo kan het voorkomen dat er minder keuze is wat betreft bestemmingen en accommodaties en dat de reis minder goed aansluit op je wensen en behoeften. Hou er rekening mee dat er soms minder zekerheid is wat betreft vertrek- en aankomsttijden en dat de vlucht of verblijf mogelijk niet geheel voldoet aan je verwachtingen.

Kan ik mijn last minute nog annuleren als ik me bedenk? 


Veel hangt af van de reisorganisatie of de accommodatie waar je boekt. Sommige organisaties geven de mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren binnen een bepaalde termijn, andere organisaties zijn strenger. Lees daarom goed de voorwaarden van de boeking voordat je definitief boekt.

Zijn last minutes altijd van mindere kwaliteit dan reguliere vakanties? 


Nee, dit is niet per definitie het geval. in de meeste gevallen kan je een fantastische vakantie vinden tegen een betere prijs dan normaal. Het is wel belangrijk om je goed voor te bereiden en eventuele risico's af te wegen voordat je definitief boekt.
blogartikels: