Zoeken
Delaatsteminuut Logo

luxe reizen
in stijl vakantie vieren

Luxe reizen zijn er voor iedereen die houdt van net dat ietsje meer tijdens haar of zijn vakantie. Van je vakantie genieten in een chic hotel op een exotische bestemming? 
Droom je ervan om heerlijk te relaxen op de Malediven of staat Mauritius al lang op jouw bucketlist? 
Of kies je toch voor een luxeresort op de Dominicaanse Republiek? 

Zoek niet verder, hier vind je de meest exclusieve vakanties die momenteel worden aangeboden bij de Belgische touroperators. 
Op deze pagina vind je een select overzicht van luxe reizen naar de mooiste plekken op aarde. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd. 

exclusieve vakanties:

Er zijn diverse mogelijkheden om vakantie te vieren. Heel basic en goedkoop, denk hierbij aan een gepakte rugzak en tentje, of je kan ook kiezen voor het andere uiterste, een vakantie in luxe en weelde waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Is deze laatste optie meer jouw ding? Dan is een reis naar een exotische, vaak tropische bestemming wellicht een goede keuze voor je. Om in stijl te genieten van dergelijke reizen is het geen noodzaak om helemaal naar de andere kant van de wereld te trekken. Ook dichter bij huis zijn er tal van mogelijkheden om je te laten verwennen tijdens jouw welverdiende vakantie. Zo zijn er in verschillende landen rond de Middellandse Zee voldoende 5-sterren hotels waar je kan genieten van een onbezorgd verblijf in stijl. 

Uiteraard hebben droomlocaties zoals de Malediven, de Seychellen of Mauritius het voordeel dat ze beschikken over prachtige exotische zandstranden, omgeven zijn door de mooiste koraalriffen ter wereld en het (bijna) altijd heerlijk weer is. Toch kan je ook dichter bij huis ook luxe resorts vinden. Het voordeel hiervan is dat je bespaart blijft van die vervelende jetlag bij aankomst of terugkeer van je reis. Dankzij het grote aanbod zijn er het hele jaar door ook luxe reizen te vinden voor een betaalbare prijs. Wanneer je in de mogelijkheid bent om op vakantie te gaan buiten de schoolvakanties kan je al een aardig voordeel doen. 

luxe reizen per land: 


Malediven
Dominicaanse Republiek
Tanzania (Zanzibar)
Verenigde Arabische Emiraten (Dubai / Abu Dhabi)