Genieten en herbronnen in Thermae 2000


In Thermae 2000 Valkenburg kom je vooral om te genieten, je batterijen weer op te laden, om te 'herbronnen'. We hebben een 2-daags arrangement geboekt met hotelovernachting via Booking.com. Dankzij de Genius status die ik bij Booking heb verworven is het arrangement nog eens extra voordelig. Voor 1 overnachting en 2 dagen onbeperkt toegang tot het welnesscentrum betalen we zo'n €182 voor 2 personen

De parking voor de deur van het hotel is heel erg praktisch en daar betaal je €15.00 voor per overnachting. Voor die prijs kan je in Valkenburg zelf geen parkeerplaats vinden. In heel Valkenburg zijn er trouwens bijna geen plaatsen waar je gratis mag parkeren. Enkel in de straat die parallel ligt met het station van Valkenburg is gratis parkeren mogelijk, maar dit is nog een behoorlijk stukje wandelen tot aan Thermae 2000. In de prijs van het arrangement zit ook het gebruik van badjas, slippers en handdoeken inbegrepen, ideaal, dan hoeven we die ook niet zelf mee te nemen of er nog extra te huren.

Overnachten in Valkenburg


De kwaliteit van onze lunch is trouwens prima, wat ook gezegd kan worden van de attente en vriendelijke bediening. Na de lunch nemen we even de tijd om de bagege te droppen in onze hotelkamer, die intussen beschikbaar is. Het is een standaardkamer met uitzicht op het groen. Geen grote luxe maar wel een hotelkamer zonder franjes die voorzien is van het nodige standaardcomfort. Heb je graag wat meer ruimte, luxe of comfort dan kan je altijd kiezen voor een superior kamer of een suite, al dan niet met extra voorzieningen zoals een privé sauna op je kamer. Aangezien wij vooral komen om te kuren is dergelijke standaardkamer voor ons prima. 

Een groot deel van Thermae 2000 omvat het saunalandschap. Hier vind je een zeer ruim aanbod van sauna's gaande van kleine infraroodsauna's waar je maar met 2 personen in plaats kan nemen (betalend) tot familiesauna's waar je met enkele tientallen mensen in kan. Die laatste worden dan ook vooral gebruikt voor de diverse opgietsessies. Elke sauna heeft zijn eigen naam gekregen. Zo zien we onder andere de Tuli sauna en de Ruusu Sauna (rozen sauna 80°).

AANBIEDINGEN THERMAE 2000
Thermae 2000 Valkenburg


LAATSTE BLOGARTIKELS VAN JERRY : 

Wanneer je vakantie boeken?
Jerry 11-nov.-2019
5 Leuke dingen om te doen in Krabi (Thailand)
Jerry 16-mei-2019
Wat te doen in Pai (Thailand)
Jerry 20-apr.-2019
Meer blogposts ...
Abonneer je voor
automatische updates