Zoeken
Delaatsteminuut Logo
<div style="text-align: left;"><span style="font-size: xx-large; font-weight: 700;">BETAAL NOOIT MEER TEVEEL VOOR JE HOTEL DANKZIJ TRIVAGO&nbsp;</span></div>
BETAAL NOOIT MEER TEVEEL VOOR JE HOTEL DANKZIJ TRIVAGO 
VIND EEN HOTEL MET TRIVAGO

Met Trivago een hotel zoeken 

Een hotel zoeken doe je met Trivago, de hotel zoek site. Hier vergelijk je in enkele klikken meer dan 200 websites die hotels aanbieden. Op die manier zal je heel snel kunnen kijken welke website de laagste prijs aanbiedt. Waarom zou je meer betalen als je bij een andere aanbieder excact dezelfde kamer kan boeken maar bij de afrekening voordeliger uitkomt? 

Hoteldeals Trivago

Een hotel zoeken via Trivago is héél eenvoudig, op de homepagina van Trivago.be geef je simpelweg de plek in waar je een hotel wil reserveren voor jouw volgende citytrip. Parijs, Londen, Berlijn of toch maar Barcelona? Je typt de naam in het zoekvak, klikt op zoeken en de eerste resultaten worden al geladen. Dan kan je ook nog je aankomst en vertrekdatum ingeven en met hoeveel personen je reist. Telkens je je zoekopdracht verfijnt zullen de resultaten automatisch vernieuwd worden, dus je ziet meteen de beste aanbiedingen verschijnen op je scherm. 

Je kan je zoekopdracht verfijnen door het minimum aantal sterren in te geven of misschien vind jij de klantenbeoordeling wel een belangrijke factor. Geen probleem, klik een minimumscore aan en de beste deals voor hotels in de stad van je keuze worden opgehaald. Het boeken van je kamer doe je via de website met de beste aanbieding, dewelke voor jou je reservering verder in orde zal maken en je hiervan een bevestiging sturen. Voortaan weet je dankzij Trivago meteen waar je de beste hoteldeals vindt zodat je nooit meer te veel hoeft te betalen. Da's makkelijk toch ;-) 

NAAR TRIVAGO.BE
trivago

Aanbiedingen voor een citytrip

Naar welke stad je ook op citytrip wil, met Trivago kan je steeds de beste deals scoren. Niet enkel kleinschalige hotels vind je terug op Trivago, ook grote hotels en resorts zijn er te boeken tegen zeer scherpe prijzen. Trivago vergelijkt de actuele prijzen van meer dan 200 verschillende websites en toont waar je de voordeligste vakantie kan vinden. Op die manier kan een korting al gauw oplopen tot tientallen of zelfs honderden euro's. Zou het niet fijn zijn als je hierdoor wat extra zakgeld hebt om te spenderen tijdens je vakantie? 

VOORDELIGE HOTELS
LEES OOK ONZE BLOGARTIKELS:

Trivago helpt u met het vinden van de goedkoopste hotelkamer. Doe nu uw voordeel dankzij Trivago!