Zoeken
Delaatsteminuut Logo


Prijsvrij vakanties, op reis voor de beste prijs  


Iedereen zou jaarlijks op vakantie moeten kunnen. Al is het maar een weekje genieten van de zon op een warme bestemming na een jaar hard werken. Ook bij Prijsvrij geloven ze in dit principe. Daarom gaan ze al 11 jaar lang op zoek naar de beste vakantiedeals om reizigers behalve een uitstekende service vooral een betaalbare vakantie te kunnen aanbieden. bekijk het aanbod   

 

waarom kiezen mensen voor Prijsvrij?


  •  ✅ voordelig op reis voor de beste prijs
  •  ✅ zonvakanties en stedentrips
  •  ✅ flexibele vertrekdata en aantal nachten 
  •  ✅ ruim aanbod last minutes
  •  ✅ uitstekende klantenservice

     ✅ geen boekingskosten


Prijsvrij last minutes :

De beste vakantiedeals


Prijsvrij is een reiswebsite die de beste vakantie deals voor je op een rijtje zet. Ze hebben vele jaren ervaring in het vergelijken van verschillende reisorganisaties die aangesloten zijn bij de ANVR, de SGR en Duitse gereputeerde reisorganisaties. Dankzij het ruime aanbod aan reizen, van zonvakanties tot stedentrips en verre reizen kun je nu makkelijker zoeken naar jouw ideale vakantie.

 

betaal je nooit te veel

 

Sinds 2017 vergelijkt Prijsvrij niet alleen reizen en prijzen van verschillende reisorganisaties, maar verkopen ze ook zelf reizen aan om aan de vraag van de klant te voldoen. Daar stopt het niet. Deze uitstekende touroperator biedt je voor alle vakanties die je bij hen boekt 1 garantie: zie je dezelfde vakantie elders goedkoper staan, dan betaalt men je het verschil terug! Dit noemen ze de best deal garantie. Op die manier vind je steeds jouw reis aan het laagste tarief en kan je in alle vertrouwen boeken. Het is dankzij een sterk toeristisch netwerk van reisorganisaties dat ze er in slagen om de allerbeste prijzen aan te bieden.


All Inclusives en last minutes


Een vakantie onder de zon waarbij vlucht, accommodatie en eten inbegrepen zijn? Verre reizen naar bestemmingen als Aruba, Mexico of Verenigde Arabische Emiraten? Of een stedentrip naar Rome, Barcelona of Praag? Prijsvrij vakanties biedt alle verschillende soorten vakanties aan zodat ieder type reiziger een aanbod heeft. Van een all inclusive zonvakantie tot een stedentrip, een kampeervakantie of een autovakantie. Op die manier is het voor jou als reiziger zeer makkelijk om via hun website makkelijk goede deals te vinden en te boeken.

 

Diverse types vakanties

 

Tijdens de wintermaanden biezen ze ook wintersportvakanties aan. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur voldoet de vakantie aan je eisen. Wil je een adults only hotel of net een kindvriendelijke accommodatie? Geen probleem! Met de vele filters op de website vind je de vakantie van je dromen in één, twee, drie.

 

 

De beste aanbiedingen vind je steeds bij De Laatste Minuut


Zoals steeds is het onze betrachting bij De Laatste Minuut om jou de strafste last minutes aan te bieden. Vele bezoekers komen jaarlijks terug naar onze website omwille van het ruime aanbod die onze zoekmodule biedt. Naast duizenden last minutes bent u er ook op de juiste plek om straffe deals te vinden van andere touroperators zoals TuiSunweb of Corendon. We hopen dat ook jij steeds opnieuw zal terugkeren als je op zoek bent naar een voordelige last minute. 

Ontdek naast Prijsvrij ook ook deze touroperators:

Veelgestelde vragen over Prijsvrij (faq)


Wat is de anvr en sgr?

 

Zowel SGR als ANVR hanteren strenge normen omtrent kwaliteit van de reizen en bieden garanties voor de klant. Omdat Prijsvrij Vakanties hierbij is aangesloten geniet je als klant dezelfde voordelen.

 

Wat houdt de Best Deal Garantie in?


Ze garanderen de beste prijs voor je reis, dat noemen ze de best deal garantie. Vind je dezelfde deal voor dezelfde datum aan een goedkopere prijs elders? Dan krijg je het verschil terug. Reken daar nog als extra bij dat je geen boekingskosten betaalt en je begrijpt dat het bijna niet goedkoper kan.

 

Wanneer wordt de reis betaald?

 

Indien je langer dan zes weken voorafgaand aan jouw reis boekt, dan heb je de keuze om een deel van de reissom te betalen of het hele bedrag. De hele reissom moet worden betaald zes weken voorafgaand aan je vertrek.

 

Is Prijsvrij een reisorganisatie of reisbureau?

 

Beide. Het grootste deel van het aanbod wordt geleverd door betrouwbare reisorganisaties die Prijsvrij als partner heeft. Iedere reisorganisatie heeft echter zijn eigen boekings- en annulatie voorwaarden. Daarnaast verkoopt Prijsvrij.be ook zelf vakanties als erkend reisbureau. 


Hanteert Prijsvrij boekingskosten?


Neen, men rekent geen boekingskosten aan wanneer je een vakantie bij hen boekt. Het boeken van je vakantie dient wel steeds te gebeuren via de website van Prijsvrij. 

 

Kan je je geboekte reis annuleren?

 

Indien je jouw reis wilt annuleren, dan moet Prijsvrij helaas annuleringskosten doorberekenen conform de ANVR-reisvoorwaarden en de reisvoorwaarden van de reisorganisatie. Indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten, dan kunnen de annuleringskosten mogelijk door je verzekering vergoed worden. Reken ook op ook €20 administratiekosten per annulering. Zoek je meer informatie m.b.t annulering dan kan je die vinden in de algemene voorwaarden op hun site. 

 

Hoe boek ik makkelijk vakanties bij Prijsvrij?


Een vakantie bij boek je anno 2024 makkelijk online via de website Prijsvrij.be). 


Is het een betrouwbare organisatie?


Je kan gerust stellen dat het een veilige reisorganisatie is. Ze krijgen zeer goede reviews op review site Trustpilot. Prijsvrij heeft op Trustpilot een score van meer dan 4 op 5 met meer dan 30.000 reviews. 

 

Contactinfo


De kantoren van Prijsvrij bevinden zich in:

 

Burgemeester Loeffplein 5

5211 RX ’s-Hertogenbosch, Nederland

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:   09:00 – 21:00

Zaterdag en zondag:    10:00 – 17:00


Indien je na het lezen van alle info hierboven toch nog met vragen blijft zitten kan je steeds online contact opnemen via hun klantenservice. 


Officiële website: https://www.prijsvrij.be 


Lees ook onze blogartikels voor meer inspiratie: