OP REIS MET NECKERMANN
BEZOEK DE WEBSITE

Vliegvakanties

Al jaren is Neckermann Reizen een betrouwbare partner als het op vliegvakanties aankomt. Met een groot aanbod bestemmingen en een uitgebreid netwerk medewerkers kan het ook moeilijk anders. 

Als je gebonden bent aan periode zoals schoolvakanties is het raadzaam om er tijdig bij te zijn als kortingen beschikbaar zijn. Check de website van Neckermann om te kijken of er promoties beschikbaar zijn. 

Op die manier kan je honderden euro's besparen. Het voordeel kan oplopen tot €700 per reis of andere extra's zoals gratis luchthavenvervoer of kinderen gratis.

NAAR NECKERMANN.BE

Autovakanties Neckermann Reizen

Veel vakantiegangers verkiezen om met hun eigen wagen te reizen en gaan naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië. Ook voor daarvoor zit u goed bij deze touroperator. U kan er uw vakantie boeken waar alleen het verblijf is inbegrepen, zonder vervoer.
Op die manier heeft u zelf alle touwtjes in handen en bent u niet gebonden aan vaste vertrek of transfertijden. In het geval van een autovakantie boekt u alleen uw verblijf ter plaatse en zorgt u zelf voor het vervoer, uw eigen wagen, het vliegtuig of de trein.

Autovakanties naar Spanje, Zuid-Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italië zijn in trek bij hun klanten. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie reizen beschikbaar naar landen als Kroatië, Corsica of zelfs Griekenland. Op sommige plaatsen is er ook een host of hostess aanwezig, of hebben ze zelf ook hotels in eigen beheer.
Zelfs een weekendje naar Disneyland Parijs hoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de autovakanties bij Neckerman Reizen (BE) 

Stunt van de dag


Heel leuk is de stunt van de dag. Een speciale pagina waar je heel voordelige last minutes vind om vandaag, morgen of binnen enkele dagen al te vertrekken.

Mis geen enkele
Last Minute aanbieding