Zoeken
Delaatsteminuut Logo
<div><span style="font-size: xx-large; font-weight: bold;"><br></span></div><span style="font-size: xx-large; font-weight: bold;">OP REIS MET NECKERMANN</span>

OP REIS MET NECKERMANN
BEZOEK DE WEBSITE

Neckermann Reizen

UPDATE : Neckermann heeft in september 2019 onder de vleugels van moederbedrijf Thomas Cook helaas de boeken moeten neerleggen en het is niet meer mogelijk om reizen te boeken via de touroperator. 

Met Neckermann op vakantie. Hou je van reizen en wilt u binnenkort vertrekken? Last Minute of wil je al boeken voor binnenkort? Dan is Neckermann de ideale reispartner waarnaar u op zoek bent. Als 1 van de grootste touroperators op de Belgische markt bieden ze u reizen naar alle uithoeken in de wereld, maar ook voor citytrips, autovakanties en cruises zit u goed bij Neckermann Reizen.

Vliegvakanties

Al jaren is Neckermann Reizen een betrouwbare partner als het op vliegvakanties aankomt. Met een groot aanbod bestemmingen en een uitgebreid netwerk medewerkers kan het ook moeilijk anders. 

Als je gebonden bent aan periode zoals schoolvakanties is het raadzaam om er tijdig bij te zijn als kortingen beschikbaar zijn. Check de website van Neckermann om te kijken of er promoties beschikbaar zijn. 

Op die manier kan je honderden euro's besparen. Het voordeel kan oplopen tot €700 per reis of andere extra's zoals gratis luchthavenvervoer of kinderen gratis.

NAAR NECKERMANN.BE

Neckermann Reizen

Autovakanties Neckermann Reizen

Veel vakantiegangers verkiezen om met hun eigen wagen te reizen en gaan naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië. Ook voor daarvoor zit u goed bij deze touroperator. U kan er uw vakantie boeken waar alleen het verblijf is inbegrepen, zonder vervoer.
Op die manier heeft u zelf alle touwtjes in handen en bent u niet gebonden aan vaste vertrek of transfertijden. In het geval van een autovakantie boekt u alleen uw verblijf ter plaatse en zorgt u zelf voor het vervoer, uw eigen wagen, het vliegtuig of de trein.

Autovakanties naar Spanje, Zuid-Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italië zijn in trek bij hun klanten. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie reizen beschikbaar naar landen als Kroatië, Corsica of zelfs Griekenland. Op sommige plaatsen is er ook een host of hostess aanwezig, of hebben ze zelf ook hotels in eigen beheer.
Zelfs een weekendje naar Disneyland Parijs hoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de autovakanties bij Neckerman Reizen (BE) 

Stunt van de dag


Heel leuk is de stunt van de dag. Een speciale pagina waar je heel voordelige last minutes vind om vandaag, morgen of binnen enkele dagen al te vertrekken.
last minute neckermann reisen
Soms vind je er dichtbij vakanties of last minutes binnen Europa, maar je kan er evengoed een aanbieding vinden naar de Caraiben of een cruisevakantie voor een prikje.
Dus als je vandaag of binnen enkele dagen wil vertrekken zijn deze 'super lastminutes' want zo kan je ze wel noemen, perfect voor je. Kortingen die wel kunnen oplopen tot -40% of soms zelfs meer, op die manier heb je veel meer vakantie voor je budget! Wanneer we bij delaatsteminuut.be zelf zin hebben in een last minute vakantie dan gaan we altijd ook eens een kijkje nemen op de pagina van de stunt van de dag.
Als je echt op zoek bent naar een koopje is het zeker de moeite waard om regelmatig deze pagina te bezoeken. En hoe meer geld je bespaart bij het boeken van je vakantie, des te meer centjes heb je over voor die heerlijke mojito of caipirinha straks op het strand! 
NECKERMANN AANBIEDINGEN : 

Citytrips Neckermann

Wanneer je aan Neckermann.be denkt leggen de meeste mensen meteen de link met vliegtuigvakanties. Maar Neckermann heeft zoveel meer dan alleen maar vakanties naar de zon. Je kan bij hen ook terecht voor heel uiteenlopende citytrips naar de mooiste steden in Europa. Bij het boeken van een citytrip kan je bij hen in hoofdzaak terecht voor het boeken van je hotelkamer. Ze hebben een ruim aanbod geselecteerde hotels in de mooiste steden zoals Londen, Berlijn, Parijs, Venetie... Je ziet, Neckermann is zoveel meer dan een aanbieder van alleen maar vliegvakanties.

Bekijk hier de citytrips bij Neckermann.be