NECKERMANN

wintersportvakantie Sunjets
Stunt van de dag

Elke dag nieuwe last minutes voor wie snel wil vertrekken

goedkope vluchten
Goedkope vluchten

Flight only aan voordelige tarieven

Neckermann vakanties

Hou je van reizen en wilt u binnenkort op vakantie vertrekken? Last Minute of wil je nu al boeken voor binnenkort? Dan is Neckermann misschien wel de ideale reispartner waarnaar u op zoek bent. Als één van vlaanderens grootste touroperators op de belgische markt bieden ze u pakketreizen naar alle uithoeken van de wereld, maar ook voor citytrips zit u goed bij Neckermann.

>> Bezoek de website van neckermann

Autovakanties Neckermann

Heel wat vakantiegangers verkiezen om met hun eigen wagen op vakantie te gaan naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk, Spanje of Italië. Ook voor dergelijke autovakanties zit u goed bij deze touroperator. U kan er uw vakantie boeken waar enkel het verblijf is inbegrepen, zonder vervoer.

Op die manier heeft u zelf alle touwtjes in handen en bent u niet gebonden aan vaste vertrek of transfertijden. In het geval van een autovakantie boekt u enkel uw verblijf ter plaatse en zorgt u zelf voor het vervoer, uw eigen wagen dus :-).

Vooral autovakanties naar Spanje, Zuid Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italie zijn erg in trek bij hun klanten. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie autovakanties beschikbaar naar landen als Kroatie, Corsica of zelfs Griekenland. Op sommige plaatsen is er ook een host of hostess aanwezig, of hebben ze zelf ook hotels in eigen beheer.

Ook voor dichtbij autovakanties zit je dus goed bij deze touroperator. Zelfs een weekendje naar Disneyland Parijs behoort tot de mogelijkheden.

 

>> Autovakanties Neckermann

Neckermann BE

Stunt van de dag

Heel leuk is de stunt van de dag. Een speciale pagina op neckermann.be waar je heel voordelige last minutes vind om vandaag, morgen of binnen enkele dagen al te vertrekken.

Soms vind je er dichtbij vakanties of last minutes binnen Europa, maar je kan er evengoed een super last minute aanbieding vinden naar de Caraiben of een cruisevakantie voor een prikje.

Dus als je vandaag of binnen enkele dagen wil vertrekken zijn deze 'super lastminutes' want zo kan je ze wel noemen, perfect voor je. Kortingen die wel kunnen oplopen tot -40% of soms zelfs meer, op die manier heb je veel meer vakantie voor je budget! Wanneer we bij delaatsteminuut.be zelf zin hebben in een last minute vakantie dan gaan we altijd ook eens een kijkje nemen op de pagina van de stunt van de dag.

Als je echt op zoek bent naar een koopje is het zeker de moeite waard om regelmatig deze pagina te bezoeken. En hoe meer geld je bespaart bij het boeken van je vakantie, des te meer centjes heb je over voor die heerlijke mojito of caipirinha op het strand straks! En als je daar dan ligt met die heerlijke cocktail en zicht op zee zeg je 'nu is het echt vakantie'.

>> Bekijk de stunt van de dag

Op citytrip met Neckermann.be

Wanneer je aan Neckermann.be denkt leggen de meeste mensen meteen de link met vliegtuigvakanties. Maar ze bieden zoveel meer dan alleen maar vliegtuigvakanties naar de zon. Je kan bij hen ook terecht voor heel uiteenlopende citytrips naar de mooiste steden in Europa. Bij het boeken van een citytrip kan je bij hen in hoofdzaak terecht voor het boeken van je hotelkamer. Ze hebben een ruim aanbod van geselecteerde hotels in de mooiste steden zoals Londen, Berlijn, Parijs, Venetie... Je ziet, deze reisorganisatie is zoveel meer dan een aanbieder van alleen maar vliegvakanties.

>> Citytrips Neckermann