Zoek je rondreis

Kies je land

Kies je vertrekdatum

Kies je Verblijfsduur

Zoek op naam

Aanbieders

Kies je prijs

resultaten

TOON VAKANTIES
Beste keuze:

Internationale Hotelreis - MOZAMBIQUE & ZUID-AFRIKA - 18 dagen; Ultieme wildernis / internationale groep

17
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Zuid-Afrika
Mozambique, een voormalige Portugese kolonie, werkt zich ná een burgeroorlog weer op en stelt haar grenzen vol trots open voor toeristen. Wat je ziet is een prachtig en fascinerend land met onontgonnen wildernis, kuddes olifanten en langgerekte hagelwitte stranden. Je doet Kruger en Hluhluwe Nationaal Park in Zuid-Afrika en overnacht in het kleine Swaziland Koninkrijk. Dit is een rondreis waarbij je zo nu en dan van de gebaande paden afwijkt én safari met strandverblijf afwisselt.


door Koning Aap Reizen

Rondreis MADAGASKAR KORT - 24 dagen; Dansende sifaka's

23
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Madagaskar
Madagaskar is één van de grootste eilanden ter wereld en kent een bijzonder hartelijke bevolking. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is het land een continent op zich. Stap in de fascinerende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en orchideeën. Ook de indri, aandoenlijke halfapen met grote ogen, komen in het wild alleen op Madagascar voor. Het mooi gelegen Ranomafana is één van de plezierigste plaatsen van het land en ontspannen kun je in Ifaty, waar je een bootje kunt huren en bij het rif kunt snorkelen of duiken.


door Koning Aap Reizen

Rondreis MYANMAR - 15 dagen; De schoonheid van Birma

14
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Een land met een rijk verleden, mooie monumenten en authentieke bevolkingsgroepen? Dat is Myanmar, het vroegere Birma! Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! Je bezoekt de hoogtepunten Bagan, Mandalay en het Inlemeer. We kiezen op deze Birma rondreis bewust voor twee comfortabele binnenlandse vluchten om de grootste reisafstanden te overbruggen.


door Koning Aap Reizen

Familiereis THAILAND AVONTUUR - 22 dagen; Het 'Land van de Glimlach'

21
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Thailand
Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar die een tropisch landschap met gouden boeddhistische monumenten combineert. Je kunt ontspannen op een eiland in de azuurblauwe zee en hebt de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trekking door de weelderige natuur. Ook kun je tijdens deze Thailand familiereis de miljoenenstad Bangkok verkennen of een olifantenkamp bezoeken. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten en imposante tempels.


door Koning Aap Reizen

Rondreis LAOS EN CAMBODJA - 22 dagen; Genieten langs de Mekong

21
Half Pension
Vertrek vanaf 30/06/2017
2
Laos
Deze unieke reis voert je via het sfeervolle Luang Prabang met zijn vele gouden tempels naar de mysterieuze Vlakte der Kruiken. Het is heerlijk ontspannen in het ‘Dorp aan de Rivier’ Vang Vieng en in het Frans koloniale Vientiane. Je bezoekt de onontdekte Kratie provincie in Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en in de jungle gelegen tempelcomplexen zoals het mystieke Angkor Wat. Een bijzondere route met zowel bekende hoogtepunten als minder bezochte gebieden.


door Koning Aap Reizen