Zoek je rondreis

Kies je land

Kies je vertrekdatum

Kies je Verblijfsduur

Zoek op naam

Aanbieders

Kies je prijs

resultaten

TOON VAKANTIES
Beste keuze:

Internationale Hotelreis - MOZAMBIQUE & ZUID-AFRIKA - 18 dagen; Ultieme wildernis / internationale groep

17
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Zuid-Afrika
Mozambique, een voormalige Portugese kolonie, werkt zich ná een burgeroorlog weer op en stelt haar grenzen vol trots open voor toeristen. Wat je ziet is een prachtig en fascinerend land met onontgonnen wildernis, kuddes olifanten en langgerekte hagelwitte stranden. Je doet Kruger en Hluhluwe Nationaal Park in Zuid-Afrika en overnacht in het kleine Swaziland Koninkrijk. Dit is een rondreis waarbij je zo nu en dan van de gebaande paden afwijkt én safari met strandverblijf afwisselt.


door Koning Aap Reizen

Rondreis MADAGASKAR KORT - 24 dagen; Dansende sifaka's

23
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Madagaskar
Madagascar is één van de grootste eilanden ter wereld en kent een bijzonder hartelijke bevolking. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is het land een continent op zich. Stap in de fascinerende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en orchideeën. Ook de indri, aandoenlijke halfapen met grote ogen, komen in het wild alleen op Madagascar voor. Het mooi gelegen Ranomafana is één van de plezierigste plaatsen van het land en ontspannen kun je in Ifaty, waar je een bootje kunt huren en in het juiste seizoen walvissen langs de kust ziet trekken.


door Koning Aap Reizen

Rondreis MYANMAR - 15 dagen; De schoonheid van Birma

14
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Een land met een rijk verleden, mooie monumenten en authentieke bevolkingsgroepen? Dat is Myanmar, het vroegere Birma! Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! Je bezoekt de hoogtepunten Bagan, Mandalay en het Inlemeer. We kiezen op deze Birma rondreis bewust voor twee comfortabele binnenlandse vluchten om de grootste reisafstanden te overbruggen.


door Koning Aap Reizen

Rondreis NEPAL EN TIBET - 23 dagen; Pelgrims en gebedsvlaggen

22
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Dit is een avontuurlijke reis waarin de overweldigende natuur wordt afgewisseld met de mystieke culturen van Nepal en Tibet. Al wandelend verken je het Himalayarijk Nepal. Je loopt in een niet-toeristisch gebied door groene rijstterrassen en langs kleine dorpjes op redelijke hoogte. Je doorkruist de onmetelijke hoogvlakte in Tibet en reist in drie weken van groene velden en bananenbomen tot aan wapperende gebedsvlaggen in verstilde onherbergzame landschappen.


door Koning Aap Reizen

Rondreis MAROKKO - 15 dagen; Koningssteden van Marokko

14
Half Pension
Vertrek vanaf 24/08/2017
2
Marokko
Lopend door de nauwe steegjes van eeuwenoude medina’s, proef je de sfeer uit de Sprookjes van 1001 Nacht. Je zult tijdens je Marokko rondreis versteld staan van de diversiteit aan landschappen, van donkere cederbossen met Berberapen tot woestijnen met enorme zandduinen en de brede stranden van Essaouira. Vergeet niet Marokko te proeven. In de vele gezellige restaurantjes worden verrukkelijke tajineschotels, lamskebab en couscousgerechten geserveerd.


door Koning Aap Reizen