zon & sneeuw

wintersportvakantie Sunjets
Skivakantie bij Sunweb

naar de sneeuw zonder zorgen

STrand en zonvakantie boeken bij Sunweb
Last minutes voor ieders budget

vertrek goedkoper op reis !

Met Sunweb zorgeloos op vakantie

Wilt u op last minute vakantie vertrekken? Dan is Sunweb misschien wel de ideale reispartner waarnaar u op zoek bent. Sunweb behoort tot de Zwitserse Sundeo Group en is een gevestigde waarde bij de Vlaamse vakantiegangers. Veel liefhebbers van een last minute strandvakantie vinden er hun gading. Met delaatsteminuut.be zijn we ook al vaak op vakantie geweest met deze touroperator. Zo gingen we in 2015 naar Marsa Alam in Egypte voor een heerlijke snorkelvakantie in een 5-sterrenhotel.

>> Bezoek de website

De reis die we maakten was niet tijdens de schoolvakantie maar begin december. Hierdoor konden we genieten van een zeer goede prijs voor een kwalitatieve vakantie in de zon. Het was er overdag een aangename 25° met soms zelfs dagen waarbij de temperatuur kon oplopen tot 28°, heerlijk weer dus om te snorkelen. Doordat we in het laagseizoen reisden betaalden we een slechts zo'n €325 per persoon voor een verblijf van 8 dagen / 7 nachten in een mooi 5-sterrenhotel. Bovendien was het nog all inclusive en uiteraard zaten de heen en terugvlucht inbegrepen in die prijs. We verbleven in het Gemma Beach Resort*****

 

vroegboekkortingen en promoties

Verschillende malen per jaar kan je genieten van mooie vroegboek kortingen en promoties op je volgende vakantie. Zo bieden ze regelmatig luchthavenvervoer aan voor maar 1 euro. Je wordt dan met de taxi van aan je voordeur naar de luchthaven gebracht en na je vakantie brengt de taxi je ook weer naar huis. Bezoek de website om te kijken welke promoties er momenteel gelden. Je kan je ook inschrijven op de nieuwsbrief, zo blijf je automatisch op de hoogte van hun acties.

>> vroegboekkortingen sunweb.be

sunweb last minute promotie

last minute vakanties bij Sunweb

Op vakantie gaan zonder diep in je portomonnee te moeten tasten? Het kan dankzij de voordelige last minute vakanties van Sunweb. Het hele jaar door zijn er interessante deals te vinden op hun website. Als je het geluk hebt van ook op reis te kunnen gaan buiten de schoolvakanties kan je soms wel héél erg goedkoop op reis!

>> last minute vakanties

Last minute vakantie zoeken in het aanbod van sunweb.be

Dagelijks krijgen we bij De Laatste Minuut het volledige aanbod last minute vakanties van Sunweb toegestuurd. Op die manier zijn de vakanties die we aanbieden steeds up-to-date en kan je dankzij de handige sorteerfilters makkelijk de de goedkoopste reis vinden. Je kan de resulaten ook filteren volgens aantal sterren. We wensen je alvast een heel fijne en zorgeloze vakantie!

>> zoek jouw reis in het aanbod bij de laatste minuut