Zoeken
Delaatsteminuut Logo
<div style="text-align: left;"><span style="font-weight: bold; font-size: xx-large;">NECKERMANN LAST MINUTES</span></div>
NECKERMANN LAST MINUTES
BEKIJK HET AANBOD

Last Minute op reis met Neckermann


Bij Neckermann hebben ze het hele jaar door mooie last minute aanbiedingen naar een ruim aantal zonnige bestemmingen. Neckermann is reeds vele jaren een zeer gekende reisorganisatie in Vlaanderen en je kan er het hele jaar door terecht voor de beste vakanties. Of je heel vroeg wil boeken of liever wacht en kiest voor een last minute vakantie, je vindt er steeds wel een vakantie die bij je past. 
Vele vakantiegangers kiezen er elk jaar opnieuw voor om tot het laatste moment te wachten met het boeken van hun vakantie. Andere verkiezen reeds ver op voorhand om hun reis vast te leggen. Maar wat is nu het meest interessante. Vroeg boeken en dus gaan voor een First Minute Vakantie, of wachten tot op het laatste moment en kiezen voor de Last Minute Vakantie? Wie kiest voor de First Minute optie, heeft als voornaamste voordelen dat hij of zij nog kan kiezen uit een groot aanbod van accomodaties. 

Heb je zelf een favoriet hotel waar je graag weer naar terugkeert, dan is dit vaak nog beschikbaar wanneer je besluit om vroeg te boeken. Koppel dit aan een fikse korting die bij Neckermann vaak kan oplopen tot wel €500, en je reis vroeg boeken wordt dan al heel interessant. Tegenwoordig verkiezen de touroperators er meer en meer voor om hun aanbod zo vroeg mogelijk in het seizoen verkocht te hebben. Dit biedt ook voor hen meer zekerheid. De vakantieganger zelf begint de voordelen van vroegboeken ook meer en meer te begrijpen en we zien de laatste jaren een duidelijke trend: of de reiziger boekt zijn reis heel vroeg in het seizoen, of hij wacht tot het allerlaatste moment (meestal tot zelfs slechst 2 weken voor vertrek) om zijn vakantie vast te leggen, en kiest dan dus voor de last minute.   
neckermann last minutes

Hoge kortingen als je kiest voor Last Minute


Wie verkiest om tot het laatste moment te wachten met boeken, kan vaak hele straffe koopjes doen. Kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% van de normale prijs zijn geen uitzondering. Veelal liggen de last minute kortingen tussen de 25% en de 50% als je kan wachten tot kort voor je afreis. Last minute vakanties worden vaak geboekt door reizigers die flexibele vakantiedagen hebben. Zeker als je het voordeel hebt om niet gebonden te zijn aan de schoolvakanties kan je mooie koopjes doen. In de tussenseizoenen (april, mei, juni en september, oktober, november) kan je mits wat zoekwerk veel vakantie vinden voor weinig geld

NECKERMANN BESTEMMINGEN