Camping Stobrec: 

Zeer verzorgde camping! Zeer enthousiast en vriendelijk personeel, dat je graag wegwijs maakt binnen en buiten het campingterrein. De camping heeft heel wat te bieden, zo kan je er volgende zaken aantreffen: 

- Kinderclubs
- Animatie voor groot en klein 
- Uitgebreid sport- en activiteitenaanbod verzorgd door de camping zelf 
- Zwembaden 
- Twee private stranden 
- Beachbars 
- Meerdere sanitaire blokken 
- Een winkel uitgerust met kampeermateriaal 
- Een warenhuis 
- Een zeer degelijk en lekker restaurant met zonneterras 
- Wassalon 
- Verblijfschaletjes, campingsites,… 

Bezoek aan Split


De volgende ochtend trokken we richting Split-centrum om het te bezoeken. De bus stopte ter hoogte van de markt, dus besloten we er eens vrolijk door te lopen en de sfeer van de Kroatische markten te beleven. Het is aangenaam genieten, warm weer, blije mensen, behulpzame verkopers,… Hier kan ik wel aan gewoon worden. We bezochten het oude centrum van Split. Eveneens was het centrum volledig betegeld met spekgladde tegels net als in Dubrovnik. We hebben meerdere malen de grond van heel dichtbij bekeken. Ook al staat het mooi aangegeven met ludieke bananenschillen, het blijft oppassen geblazen en gepast schoeisel is zeker geen overbodige luxe. 

Het oude stadsgedeelte heeft heel wat musea en historische plekken die je kan bezoeken. Omdat het ons echter te druk werd in het oude stadsgedeelte door de vele gegidste wandelingen trokken we langs de haven en de winkels waar we genoten van de sfeer te Split. Split is een echte havenstad. Een mooie boulevard langsheen de aanlegsteigers bracht ons op leuke, ludieke plaatsjes. We zagen bootjes af en aan varen. Echter grote schepen voeren ook hier niet uit. Was het dan toch nog zo woeste zee daar achter de baai? We hebben echt genoten van Split!
Het centrum van Split - Kroatië
MEER ARTIKELS VAN JORIS :

Tsjechië als vakantiebestemming
Joris 4-okt.-2019
Vakantie in de Algarve (Deel 2)
Joris 4-mei-2019
Vakantie in de Algarve
Joris 3-mrt.-2019
Meer blogposts ...
Abonneer je voor
automatische updates