Aanraders in de omgeving

Boswandeling doorheen het Boheemse woud (Bayrisch Eisenstein) : Een 8-10km vlakke wandeling rondom een natuurlijke bosheuvel. Halverwege kom je aan een gezellig cafeetje waar je even kan uitrusten en genieten van een groen landschap. 

Bezoek aan Praag : (2u met de auto vanuit Spicak)

Bezoek aan Pilsen :  ls je in deze stad je beker in de rivier steekt die erdoor stroomt, is de kans groot dat je Pilsner bier in je glas hebt zitten

CITYTRIPS PRAAG
Grosser und kleiner Arber 

Éen van de hoogste toppen uit de omgeving en deze behoren tot de top 7 van hoogste en mooie toppen in omgeving van Spicak. Boven aangekomen op deze top kan je bij het kruis je kaart, die te verkrijgen is in de dalstations van de kabellift, laten afstempelen. Daar aan het kruis heb je een wonderbaarlijk zicht naast de satellieten en meteotoestellen! De wandeling is niet geschikt om te doen met kinderen, een onderbouwde conditie is wel vereist en stevig schoeisel is zeker geen overbodige luxe. Indien je toch wenst naar deze top te gaan met kinderen is het aan te raden de kabellift te nemen. 

Certovo Jezero & Cerne Jezero + waterval Bílá strž 

Twee prachtige, natuurlijke Gletsjermeren waar je rustig kan vertoeven. Tevens loont het de moeite nog wat verder te stijgen en een bezoekje te brengen aan de waterval, je zal het je niet beklagen! 

WINTERSPORT TSJECHIË
LAATSTE ARTIKELS VAN JORIS : 

Tsjechië als vakantiebestemming
Joris 4-okt.-2019
Vakantie in de Algarve (Deel 2)
Joris 4-mei-2019
Vakantie in de Algarve
Joris 3-mrt.-2019
Meer blogposts ...
Abonneer je voor
automatische updates