Citytrip Praag

Praag, Tsjechië 

Praag is een perfecte stad om in de herfst te bezoeken. Overal in de stad zijn fantastische parken, waarvan sommige perfecte uitkijkpunten bieden richting de stad - wat geweldig is voor fotografie. Omdat Praag zo'n geweldige bestemming is, wordt het ook erg druk tijdens de zomermaanden en ook met Kerstmis, dus de herfst is meestal een een iets rustigere tijd om de stad te bezoeken.

Boheems Zwitserland Nationaal Park

Niet ver van Praag ligt het nationale park Boheems Zwitzerland. Dit park is prachtig en een geweldige plek om te gaan wandelen en ook de fantastische Edmund-kloof te verkennen. Redenen waarom deze bestemming zo ideaal is tijdens de herfst, is omdat je op die manier kan gaan wandelen in koelere en comfortabelere temperaturen, en je zal ook de prachtige herfstkleuren te zien krijgen.

Lugano, Zwitserland 

Het traditionele Lugano herfstfestival keert terug en brengt de straten en pleinen van het oude stadscentrum tot leven. Gedurende drie dagen, tijdens de eerste week van oktober, kunnen bezoekers de lokale keuken ontdekken en uitstekende wijnen uit Ticino proberen bij de verschillende standjes verspreid over de straten van de stad.

Bled Lake 

Bled in Slovenië is een van de mooiste plekken in Europa. Deze charmante plek ligt op korte afstand van Ljubljana en zorgt voor een geweldige dagtocht of een langer bezoek. Tijdens de herfstmaanden kun je de omliggende bergen beklimmen voor epische uitzichten, evenals ontspannen langs de waterkant om te genieten van het landschap. Fotografen kunnen hopen op een rustige dag en hebben dan misschien geluk dat ze volkomen stil water krijgen, wat prachtige weerspiegelingen van de kerk op het eiland en de bergen in de verte geeft.
Meer van Lugano, Zwitserland
LAATSTE ARTIKELS : 

Vakantietip: Huur een vakantiehuis
ItalyLover 21-feb.-2020
Goedkoop op reis dankzij Vakantieveilingen
Lisa 9-feb.-2020
Reizen in groep met Joker
Dempsey 4-feb.-2020
Meer blogposts ...
Abonneer je voor
automatische updates