Zoeken
Delaatsteminuut Logo

de beste (hand)tassen voor op reis


Door Redactie DLM | Datum vrijdag 8 april 2022

Als je op vakantie gaat is het altijd handig om een goede tas mee te nemen. Je bent vaak veel onderweg en hebt allerlei spullen nodig tijdens je reis. Het is daarom verstandig om naast je koffer ook een goede (hand)tas mee te nemen. Lees hier welke (hand)tassen ideaal zijn om mee op reis te nemen!

Tekst: Redactie DLM | Foto's: Unsplash

- advertentie -


Rugzak


Een rugzak is eigenlijk altijd handig om bij je te hebben. Er kan veel in en je kunt het dragen van de rugzak afwisselen met je reisgezelschap. Zo loop je niet de hele dag met een tas rond. Een rugzak is ook voor elke vakantie geschikt. Op strandvakantie kun je er bijvoorbeeld al je strandpullen indoen. Als je op een actieve vakantie gaat, is een rugzak ook heel handig. Neem er dan wel eentje met van die riempjes die je aan de voorkant kunt sluiten, zodat hij stevig blijft zitten. Ben je van plan om je rugzak mee op het water te nemen, bijvoorbeeld als je gaat kajakken of kanoën? Kijk dan naar een rugzak van waterafstotend materiaal.


Handtas


Ook een handtas is ideaal om mee te nemen op vakantie. Vooral voor vrouwen is het fijn om een klein exemplaar mee te nemen. Je kunt daar dan alle essentiële spullen in stoppen, zoals je paspoort, portemonnee en telefoon. Ook heb je met een handtas geen zakken nodig voor je spullen en kun je bijvoorbeeld een leuk jurkje of rokje aantrekken als je naar een restaurant gaat.


Shopper


Een shopper is eigenlijk een grote schoudertas. Deze is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent om lekker te shoppen tijdens je vakantie. Je kunt alle gekochte spulletjes dan makkelijk in de shopper vervoeren. Ook als je veel spullen mee wilt nemen op de bestemming is een shopper handig. Bijvoorbeeld voor het speelgoed van de kinderen, de drinkbak van de hond of de strandlakens als je op zonvakantie bent.


Laptoptas


Ben je van plan om nog wat te werken tijdens je vakantie? Dan heb je vast je laptop mee. Als dat zo is, is het handig om ook je laptoptas mee te nemen. Tijdens de reis beschermt de laptoptas je laptop, zodat hij minder snel stuk kan gaan. Daarnaast kun je de laptop dan ook gemakkelijk meenemen als je buiten de deur wilt werken, bijvoorbeeld in de zon op het terras of aan de picknicktafel. Als je op vakantie gaat werken, is het wel belangrijk dat je dat veilig online doet. Zo geef je cybercriminelen geen kans om je vakantie te verpesten!



nieuwe blogartikels: