Zoeken
Delaatsteminuut Logo

Wat mag je niet vergeten aan producten als je op reis gaat?


Door Redactie DLM | Datum maandag 26 februari 2024

Een aankomende reis is natuurlijk een ontzettend leuk vooruitzicht. Helaas kunnen de voorbereidingen soms ook behoorlijk stressvol zijn. Je wil natuurlijk geen belangrijke spullen vergeten en daarom is het slim om van tevoren goed na te denken over handige producten die mee moeten op reis. In deze blog bespreken we producten en spullen die erg handig zijn voor op reis. 


Tekst: Redactie DLM / Foto('s): Unsplash


- advertentie -Een goede verzorgende shampoo


Allereerst is een goede shampoo onmisbaar voor op reis. Zo kan het zijn dat jouw favoriete merk niet op de bestemming van de reis verkrijgbaar is. Denk bijvoorbeeld aan bekende merken zoals Keune shampoo. Kies vooral een shampoo om mee te nemen op reis waar je al langer vertrouwd mee bent. Zo is het niet fijn om een nieuwe soort shampoo mee te nemen, en er op reis achter te komen dat hij helemaal niet fijn is. Ook is het belangrijk om te kijken naar de bestemming van de reis. Ga je naar een warm klimaat, waarbij je veel zwemt in de zee en zwembaden? Dan is het belangrijk om een voedende en verzorgende shampoo mee te brengen om uitdroging van je haar tegen te gaan.


Goede zonnebrand voor lichaam en gezicht


Het tweede product dat onmisbaar is voor op reis is een goede zonnebrand, voor het lichaam,en ook voor het gezicht. Kijk bijvoorbeeld bij Beautyplaza voor een geschikt type zonnebrand dat geschikt is voor jouw huid. Een zonnebrand is echt heel belangrijk om beschadiging van de uv-stralen tegen te gaan, die vooral aanwezig is bij zonnige bestemmingen. Al kan de zon ook erg zijn op bestemmingen zoals wintersport. Kies een zonnebrand voor het lichaam en een zonnebrand met een hoge factor voor het gezicht, want deze huid is extra gevoelig. In verre bestemmingen zoals Azië is zonnebrand erg duur en er zit soms een whitening factor in, daarom is het handig om zelf genoeg zonnebrand mee te nemen.


Belangrijke en basis medicijnen


De derde categorie producten die onmisbaar zijn voor op reis zijn medicijnen. Natuurlijk is iedereens behoefte verschillend als het gaat om medicijnen, maar check altijd op voorhand of je persoonlijke medicatie nog op voorraad is. Hierdoor kom je niet in last-minute inpakstress terecht. Maak een medicijntasje in jouw koffer of tas om het goed te bewaren. Haal ook altijd bij een apotheek of winkel een voorraadje basis medicijnen. Denk hierbij aan paracetamol, trachitol en diarreeremmers. Deze komen altijd van pas op reis.

laatste blogartikels: