Zoeken
Delaatsteminuut Logo


Vliegen vanuit Deurne: bestemmingen, weetjes en last minutes


Vliegen vanuit Deurne kan je naar heel wat mooie bestemmingen. Deurne ligt vlakbij Antwerpen is daarom centraal gelegen voor reizigers uit heel Vlaanderen en Zuid-Nederland. In tegenstelling tot de andere luchthavens is Deurne erg kleinschalig. Dat vertaalt zich in weinig vluchten die op hetzelfde moment vertrekken, korte wachtrijen en een ontspannen sfeer terwijl je op je vliegtuig wacht. naar het aanbod 
waarom vliegen vanuit deurne?


  •  ✅ Snelle check-in

  •  ✅ Makkelijk bereikbaar

  •  ✅ Voordeliger parkeren dan op andere luchthavens

  •  ✅ Diverse zonbestemmingen met TUI fly


Vliegen vanuit Deurne: makkelijk en voordelig


Er bestaat gelukkig een rustiger alternatief dan Zaventem, Charleroi of zelfs Schiphol. Zo is het mogelijk om vanaf Deurne naar heel wat mooie bestemmingen vliegen. En je auto, die kan je makkelijk in de buurt parkeren vanaf 8 euro per dag of gewoon thuis laten.


Naar de zon vanuit luchthaven Deurne


De hamvraag blijft uiteraard: waar kan je naartoe vanuit Deurne? Zoals eerder gezegd vertrekken er minder vluchten vanuit Antwerpen dan pakweg Brussels Airport. Toch hoef je niet te vrezen want er zijn heel wat leuke bestemmingen die bediend worden, zeker in het hoogseizoen. Viegen vanaf Deurne is makkelijk naar Spaanse steden. Ook Marokko is erg populair om naartoe te vliegen vanuit Deurne. Daarnaast zijn er nog tal van Europese topbestemmingen beschikbaar zoals Athene, Berlijn, Chania, Firenze, Porto, Praag, Wenen en Rome. In het aanbod vind je ook vluchten naar Manchester of Londen. Ideaal voor een stedentrip over het Kanaal of wanneer je aansluiting wil naar verre oorden.


vliegtuigmaatschappijen


Deurne is een kleine luchthaven. Veel grote vliegtuigmaatschappijen laten deze links liggen en kiezen voor Brussel. De maatschappij waarmee je wel vliegt is onder meer TUIFly Belgium. Deze biedt voornamelijk tijdens de zomermaanden heel wat vluchten aan naar zonnige oorden in Zuid-Europa.


Zorgeloos op vakantie


De luchthaven van Deurne heeft een goede reputatie op het vlak van stiptheid van de vluchten, een snelle check-in service en betaalbare parkeertarieven. Daarnaast is de luchthaven makkelijk bereikbaar ook met het openbaar vervoer. Inchecken hoeft uiteraard ook nog 2 uur op voorhand, maar in tegenstelling tot andere luchthavens verloopt alles hier vlot waardoor je al kunt beginnen met ontspannen bij de gate. Bekijk de weersvoorspellingen op je smartphone met behulp van de gratis wifi, of ga wat eten in de bar en brasserie in de luchthaven.  boek een vlucht vanuit Deurne 
laatste blogartikels: