< Sunjets Vakanties | De Laatste Minuut

Sunjets reizen

wintersportvakantie Sunjets
Skivakantie bij Sunjets

Vertrek naar de sneeuw zonder zorgen

STrand en zonvakantie boeken bij Sunjet
Strandvakantie voor jong & oud

Groot aanbod last minutes voor ieders budget!

met sunjets naar Disneyland Paris

Disneyland Parijs met de kids

Boek uw verblijf bij Mickey en Donald extra voordelig

Zomer 2017 met Sunjets

Wilt u op lastminute vakantie vertrekken? Dan is Sunjets misschien wel de ideale reispartner waarnaar u op zoek bent. Sunjets maakt deel uit van de TUI groep. Last Minute Vakanties naar de zon of een verblijf in Disneyland Parijs, u vind het er allemaal. Je kan bij hen terecht wanneer je op zoek bent naar voordelige vakantie die niet moeten inleveren op kwaliteit. Heel vaak bieden ze vakanties aan in dezelfde hotels als hun aanbod bij TUI, maar zit er bijvoorbeeld een klein vershcil in het type kamer. Hierdoor kan je in dezelfde accomodatie terecht maar bespaar je heel wat euro's, die je dan weer kan besteden aan andere zaken tijdens je vakantie.

>> BEZOEK DE WEBSITE

Autovakantie, reizen op je eigen ritme

Heel wat vakantiegangers verkiezen om met hun eigen wagen op vakantie te gaan naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk, Spanje of Italië. Ook voor een autovakantie zit u goed bij hen. U kan er autovakanties boeken waar enkel je verblijf is inbegrepen, zonder vervoer. Heb je vliegangst? Dan is een autovakantie voor jou de perfecte manier om er toch een heerlijke zomer van te maken!

>> Zoek uw autovakantie

exotische vakantie bestemmingen VLUCHT + VERBLIJF

Parelwitte stranden en een azuurblauwe zee om lekker languit te genieten van je vakantie? Ook dan is Sunjets uw geschikte partner om je vakantie te boeken. Naast 'klassieke' bestemmingen zoals Egypte, Turkije, Spanje of Marokko zijn er ook ver weg bestemmingen zoals Mexico, Cuba en Jamaica, maar je kan ook kiezen voor onvergetelijke vakanties in Kaapverdië of Thailand. De keuze is aan jou!

>> Zonvakantie Vlucht + Verblijf bij Sunjets

LASTMINUTE VAKANTIE ZOEKEN IN HET AANBOD VAN SUNJETs

Elke dag stuurt Sunjets het beschikbare vakantieaanbod door naar delaatsteminuut.be. De beste vakanties bieden we dan aan via onze zoekfunctie. Op die manier kan je alvast een eerste selectie maken tussen de vele lastminute vakanties. Dankzij enkele handige sorteerfilters kan je het vakantie aanbod sorteren op prijs, aantal sterren of op naam. Zo zie je meteen wat voor jou de beste vakantie is en kan je met een goed gevoel op reis vertrekken. We wensen u alvast die onvergetelijke reis toe waar u al zo lang naar uitkijkt!

>> ZOEK IN HET AANBOD BIJ delaatsteminuut.be

  • banner sunjets vakanties

  • banner sunjets prijsbijters