OP DE LATTEN!

skivakantie oostenrijk
50€ korting voor vroege beslissers

Vertrek met meer zakgeld naar de (après-) ski

skicahlets in de Alpen
Alpenchalets in Oostenrijk

Luxe en comofort op een geweldige locatie!

skivakantie met de familie in zwitserland

Familiefondue in Zwitserland

Eens iets anders dan Frankrijk deze winter?

Skivakantie Oostenrijk

Wilt u op skivakantie in Oostenrijk? Oostenrijk is een populaire bestemming voor skivakanties en daarom kunt u er maar beter vroeg bij zijn. Wij bieden u verschillende wintersportvakanties in Oostenrijk tegen voordelige prijzen. Bekijk direct ons aantrekkelijke aanbod en kijk of er wat moois voor u bij zit.

>> BEKIJK HET AANBOD SKIVAKANTIES IN OOSTENRIJK

Skivakanties in Oostenrijk bekijken

Op onze website boekt u heel gemakkelijk en snel een skivakantie naar Oostenrijk. U hoeft slechts een aantal klikken te doorlopen om uw ideale vakantie te vinden. Als eerste selecteert u het type vakantie dat uw voorkeur heeft. In dit geval gaat het dus om een skivakantie. Hierna kunt u aangeven dat u graag naar Oostenrijk toe gaat. Vervolgens selecteert u de prijsklasse en kunt u beginnen met het bekijken van alle vakanties die aan uw eisen voldoen. Bekijk nu al onze skivakanties en misschien staat u binnenkort wel op de piste.

Op skivakantie naar Oostenrijk

Mooie witte pistes en een gezellige après ski: klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is een skivakantie naar Oostenrijk echt wat voor u. De hele dag heerlijk buiten zijn en ’s avonds genieten van lekker eten en de Oostenrijkse gezelligheid. Kies voor een appartement of hotel en geniet van het samenzijn met uw familie of vrienden. Oostenrijk is hét vakantieland voor wintersporters en wij raden u dit land dan ook zeker aan. Het biedt u uitstekende accommodaties, goed eten en gezellige avonden.

>> NEEM CONTACT MET ONS OP

Skivakantie in Oostenrijk boeken

Zoekt u een skivakantie in Oostenrijk? Daarvoor kunt u goed terecht bij De Laatste Minuut. Wij bieden u namelijk allerlei verschillende wintersportvakanties. We werken samen met meerdere aanbieders, zodat we u een groot voordeel kunnen bieden. Dit voordeel is namelijk diverse bestemmingen voor topprijzen. Al onze vakanties zijn scherpe geprijsd en bieden u een sportieve en gezellige vakantie. Neem een kijkje bij al onze wintersportvakanties en boek vandaag nog.

 

  • Prachtige unieke reizen met Koning Aap (tip!)
  • Goedkope vliegtickets - goedkope vluchten

  • Vervoer naar de luchthaven
  • Goedkoop en veilig parkeren in Zaventem