OP REIS MET NECKERMANN
BEZOEK DE WEBSITE

Autovakanties Neckermann


Heel wat vakantiegangers verkiezen om met hun eigen wagen op vakantie te gaan naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk, Spanje of Italië. Ook voor dergelijke autovakanties zit u goed bij deze touroperator. U kan er uw vakantie boeken waar enkel het verblijf is inbegrepen, zonder vervoer.
Op die manier heeft u zelf alle touwtjes in handen en bent u niet gebonden aan vaste vertrek of transfertijden. In het geval van een autovakantie boekt u enkel uw verblijf ter plaatse en zorgt u zelf voor het vervoer, uw eigen wagen dus :-).

Vooral autovakanties naar Spanje, Zuid Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italie zijn erg in trek bij hun klanten. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie autovakanties beschikbaar naar landen als Kroatie, Corsica of zelfs Griekenland. Op sommige plaatsen is er ook een host of hostess aanwezig, of hebben ze zelf ook hotels in eigen beheer.
Ook voor dichtbij autovakanties zit je dus goed bij deze touroperator. Zelfs een weekendje naar Disneyland Parijs behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de autovakanties bij Neckermann

Stunt van de dag


Heel leuk is de stunt van de dag. Een speciale pagina op neckermann.be waar je heel voordelige last minutes vind om vandaag, morgen of binnen enkele dagen al te vertrekken.