OP REIS MET NECKERMANN
BEZOEK DE WEBSITE

Vliegvakanties

Reeds vele jaren is Neckermann een betrouwbare partner als het op vliegvakanties aankomt. Met een zeer ruim aanbod bestemmingen over de hele wereld en een uitgebreid netwerk van medewerkers kan het ook moeillijk anders. Bij hen wordt je echt in de watten gelegd en kan je zorgeloos genieten van die welverdiende vakantie.

Wanneer je gebonden bent aan bepaalde periodes zoals schoolvakanties is het raadzaam om er tijdig bij te zijn wanneer vroegboekkortingen worden aangeboden. Check regelmatig de website van Neckermann  om te kijken of er momenteel promoties of vroegboekkortingen actief zijn.  Op die manier kan je vaak honderden euro's besparen. Voordelen van vakanties vroeg te boeken kunnen kortingen zijn die soms wel oplopen tot €700 per reis of extra voordelen zoals gratis luchthavenvervoer of kinderen gratis. 

Ga naar Neckermann.be

Autovakanties Neckermann


Heel wat vakantiegangers verkiezen om met hun eigen wagen op vakantie te gaan naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk, Spanje of Italië. Ook voor dergelijke autovakanties zit u goed bij deze touroperator. U kan er uw vakantie boeken waar enkel het verblijf is inbegrepen, zonder vervoer.
Op die manier heeft u zelf alle touwtjes in handen en bent u niet gebonden aan vaste vertrek of transfertijden. In het geval van een autovakantie boekt u enkel uw verblijf ter plaatse en zorgt u zelf voor het vervoer, uw eigen wagen dus :-).

Vooral autovakanties naar Spanje, Zuid Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italie zijn erg in trek bij hun klanten. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie autovakanties beschikbaar naar landen als Kroatie, Corsica of zelfs Griekenland. Op sommige plaatsen is er ook een host of hostess aanwezig, of hebben ze zelf ook hotels in eigen beheer.
Ook voor dichtbij autovakanties zit je dus goed bij Neckermann. Zelfs een weekendje naar Disneyland Parijs behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de autovakanties bij Neckermann

Stunt van de dag


Heel leuk is de stunt van de dag. Een speciale pagina op neckermann.be waar je heel voordelige last minutes vind om vandaag, morgen of binnen enkele dagen al te vertrekken.

Mis geen enkele
Last Minute aanbieding