CITYtrIPs EUROPA

citytrip naar het collosseum in  Rome

Ontdek het oude Rome

Keer terug naar de tijd van stoere gladiatoren

tapas eten in Barcelona

Kuieren & kunst op Las Ramblas

Tapas eten & Gaudi ontdekken in Barcelona

op citytrip in de stad Stockholm

Eilandjes hoppen in Stockholm

Hippe stad van mode & design aan het water

Citytrip Londen

Ga er lekker tussenuit en kies voor een citytrip naar Londen. Ontdek de geweldige toeristische attracties van deze mooie stad en wandel door de fantastische parken van Londen. Wanneer u nog nooit in Londen bent geweest is het zeker een aanrader om eens te bezoeken. Tijdens een citytrip kunt u mooiste bezienswaardigheden van Londen bekijken en bent u even heerlijk weg van alles in België.

>> BEKIJK HET AANBOD CITYTRIPS

Citytrip Londen aanbieding

Londen is geen goedkope stad om te leven en daarom bieden wij u citytrips naar Londen aan tegen voordelige prijzen. Londen biedt van alles voor verschillende doelgroepen. Theaterliefhebbers kunnen naar een musical gaan, sportievelingen doen een actieve fietstour en voor de foodliefhebbers zijn er tientallen heerlijke restaurants te vinden. Naast deze geweldige voorbeelden hebben we nog geen eens de echte highlights van Londen genoemd. Denk aan de London Eye, Buckingham Palace en de Big Ben: allemaal prachtige bezienswaardigheden die u gezien moet hebben.

Citytrip Londen boeken

Een citytrip naar Londen is iets dat eigenlijk iedereen gedaan moet hebben. In Londen geniet u van de mooie parken, leuke warenhuizen en de prachtige straten. Het is een stad die voor iedereen wat te bieden heeft. Daarom is de keuze op onze website ook zo groot. We bieden u betaalbare en comfortabele hotels, maar ook voordelige appartementen en luxe hotels. Het aanbod is enorm, dus we raden u aan eens een kijkje te nemen tussen alle hotels in Londen.

>> NEEM CONTACT MET ONS OP

Op citytrip naar Londen

Boek een citytrip naar Londen en geniet met zijn tweetjes of met het hele gezin van deze inspirerende stad. Bij De Laatste Minuut boekt u comfortabele hotels waar u heerlijk kunt uitrusten na een drukke dag in de stad. Iedereen zal zich er goed vermaken, want er is zoveel te doen in deze stad dat u nooit bent uitgekeken.

 

  • Prachtige unieke reizen met Koning Aap (tip!)
  • Goedkope vliegtickets - goedkope vluchten

  • Vervoer naar de luchthaven
  • Goedkoop en veilig parkeren in Zaventem